FP

Meses Sectorials

Resum mesa sectorial 11 d’abril de 2024

Petició “Funcionàries en lluita”, decret d’urgència per revertir les retallades i resposta a les propostes del grup d’experts.

llegir més

Eines

Eina 529. El català a l’escola

Des dels inicis, fa més de 44 anys, el nostre sindicat, USTEC·STEs (IAC), ens hem caracteritzat per la defensa de l’escola catalana i en català.

Enllaç a la versió Digital
llegir més

USTEC·STEs (IAC) iniciem una campanya per donar a conèixer al personal dels centres com actuar en cas de patir una agressió a les aules.
Llista definitiva de persones admeses i excloses a la borsa de treball
Calendari terminis adjudicacions d’estiu curs 2024-2025

⇒Terminis per participar en les adjudicacions d’estiu pel curs 2024-2025 per part de funcionaris de carrera, en pràctiques i personal interí. També per aquells funcionaris que vulguin demanar una comissió de serveis.

llegir més

MESA TÈCNICA D’INCLUSIVA 10 d’abril de 2024
Full 478. Necessitats i mancances al primer cicle de l’escola rural
USTEC·STEs(IAC) defensem la reclassificació davant les institucions
Malestar a la feina: De quins procediments i protocols disposem?
Cobrament dels càrrecs (complement 006)
Nova aplicació persones amb i sense feina

Teniu a la vostra disposició la nova aplicació per consultar ⊕Persones amb i sense feina de la borsa d’interins. Actualment hi ha les dades actualitzades amb data 5 de Setembre. Estem treballant per actualitzar-ho amb les darreres dades.

Novetats en la integració del professorat tècnic d’FP al cos de secundària

Obertura del període extraordinari d’integració al cos de secundària per qui vagi assolint els requisits o encara no l’ha sol·licitada.

llegir més

Mandat del Parlament al Govern de la Generalitat: aprovada una resolució que insta la consellera Anna Simó a revertir retallades i millorar condicions laborals

Horaris

Professorat

Les hores lectives són de 60 minuts. Horaris del professorat pel curs 2023/2024

Comunicat

L’ordre de calendari escolar: més propaganda del Departament d’Educació

Comunicat

USTEC·STEs (IAC) celebrem la destitució del conseller Cambray, fem una crida a mantenir la mobilització i exigim al president Aragonès un canvi de rumb en l’educació catalana.
USTEC·STEs es tanca a quatre serveis territorials per exigir el pacte d’estabilitat i la reversió de les retallades.
Resolució definitiva del concurs de trasllats: mestres

Podeu consultar-les a l’aplicació web que USTEC·STEs posa a l’abast de la comunitat educativa.

llegir més

Comunicat

USTEC·STEs demanem la suspensió de les proves de competències bàsiques de 4t d’ESO i una negociació amb la comunitat educativa sobre les millors fórmules d’avaluar el sistema educatiu

Hem sabut per moltes direccions que les proves de competències bàsiques de 4t d’ESO, enguany, es faran en unes condicions que comprometen la seva fiabilitat.

llegir més

Comunicat

Un cop més, l’avançament del calendari escolar suposa un atac a la democràcia i als drets laborals.

Com ja ens té massa acostumats, el conseller Cambray ha prescindit de tots els mecanismes institucionals i mecanismes de negociació i consulta per anunciar a la premsa, abans que a ningú, la seva decisió unilateral d’avançar el calendari escolar per al curs vinent.

llegir més

1 2 234 235

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes