Nou aplicatiu: comparativa de les vacants provisionals i les places ofertes al concurs de trasllats 2022-2023.

L’equip d’informàtica d’USTEC·STEs ha elaborat un nou aplicatiu on pots consultar les places existents a cada centre que no estan ocupades definitivament i veure si han estat ofertes a l’actual concurs de trasllats, facilitant una possible reclamació sobre aquestes. Hi pots accedir pitjant aquí.

Així mateix, t’oferim un model de document per a la reclamació, que pots descarregar en:

 
 LliureOffice

 
 Word.

 
La reclamació s’ha d’enviar via registre d’entrada: eValisa o petició genèrica telemàtica.

Per eValisa, cal adreçar-la al cap de personal docent o recursos humans del servei territorial. En el següent enllaç pots trobar a les persones responsables. La genèrica s’adreça al departament d’Educació.

Aquesta feina ha estat feta malgrat que el Departament d’Educació posa traves per a l’accés a les dades sobre la plantilla del curs 2022-2023 (informació que hem reclamat per la via de la llei de transparència, però encara no ens ha estat lliurada).

Simultàniament, els serveis jurídics d’USTEC·STEs estan treballant en la impugnació global de l’oferta de places feta pública al DOGC del 18 de gener, ja que el Departament ha reconegut l’existència d’un total de 31.486 places sense propietari definitiu, però, no obstant això, només pretén oferir 11.687 vacants mitjançant el Concurs General de Trasllats (CT). Per tant, es reserva i congela sense cap fonament ni argumentació el 63% del total de places.

USTEC·STEs considerem que aquest fet vulnera el dret del personal funcionari a ocupar una plaça definitiva i deixar la situació de provisionalitat i alhora ataca el dret a la mobilitat del personal funcionari amb plaça definitiva.

Exigim les places del concurs de trasllats
Exigim les places del concurs de trasllats

DEROGUEM EL DECRET DE PLANTILLES!
EXIGIM EL DRET A LA MOBILITAT I LLUITEM CONTRA LA SITUACIÓ DE PROVISIONALITAT DEL PERSONAL DOCENT ALS CENTRES EDUCATIUS.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes