NOVES PLACES DE PERSONAL LABORAL- curs 22/23: Informació de les places i del procés d’adjudicació

Noves dotacions per al curs 22-23

Amb aquestes noves dotacions continuem lluny d’unes plantilles de personal laboral, suficients per atendre tota la diversitat i les necessitats de l’alumnat i els centres.

Des de la USTEC i amb el vostre suport, continuem treballant per un increment real de places estructurals per a totes les categories professionals.

 

Vacants de nova creació

Categoria

Nombre

TIS

17

Corresponen a places IFE

EEE

78

TEEI

184

54 de les quals corresponen com a suport al 1r CI de l’Escola Rural

 

Places de programa (durada prevista de 3 anys)

Fruit de l’Acord entre el Departament d’Educació i el Comitè Intercentres

Categoria

Nombre

TIS

340

TEEI

98

34 de les quals corresponen al Programa temporal per a la contractació de personal TEEI al 1r CI de l’Escola Rural . La durada d’aquest programa és inicialment d’un curs.

 

La concreció tots els llocs a proveir i la seva identificació (tipus de plaça: vacant o programa, centre, localitat, etc.), es faran públiques la setmana del 22 d’agost a través de la publicació a la web del Departament d’Educació.

 

Procés d’adjudicació de les places

L’adjudicació d’aquestes places es farà mitjançant un acte d’adjudicació públic presencial.

Trobareu tota la informació en el següent enllaç del Departament d’Educació.

Quan?

Els dies 29, 30 i 31 d’agost segons la categoria i la tipologia de les places.

Categoria

Tipus de plaça

Data

TIS

Vacants de nova creació

29 d’agost

Places de programa

31 d’agost

EEE

Vacants de nova creació

29 d’agost

Places de programa

31 d’agost

TEEI

Vacants de nova creació

30 d’agost

Places de programes 

31 d’agost

 

On?

Les persones convocades hauran d’assistir a la seu proposada segons sigui el seu servei territorial gestor:

Seu Barcelona: Sala Victòria Kent de la facultat de Dret de la Universitat de Barcelona (avinguda Diagonal, 684, 08028 Barcelona)

Serveis territorials gestors de:

  • Consorci d’Educació de Barcelona
  • ST Barcelona Comarques
  • ST Baix Llobregat
  • ST Vallès Occidental
  • ST Maresme- Vallès Oriental
  • ST Catalunya Central

 

Seu Lleida: Escola Oficial d’Idiomes de Lleida (carrer del Corregidor Escofet, 53, 25005 Lleida)

  • ST Lleida

Seu Girona: Auditori Josep Irla- Edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona (plaça Pompeu Fabra, 1, 17002 Girona)

  • ST Girona

Seu Tarragona: Edifici de Gerència (aula M18) del Campus Educatiu de Tarragona (avinguda de Salou, s/n, 43006 Tarragona)

  • ST Tarragona

Seu Tortosa: Sala d’actes dels Serveis Territorials a Terres de l’Ebre (carrer Providència, 5-9, 43500 Tortosa)

  • ST Terres de l’Ebre

 

**Aquelles persones que per diversos motius no puguin assistir-hi presencialment, poden autoritzar a una altra persona perquè les representi, aportant la següent documentació:

  • l’atorgament de la representació de la persona aspirant
  • una còpia del document d’identificació oficial de la persona aspirant representada
  • el document original d’identificació oficial de la persona representant

En tot cas, la decisió de la persona representant serà vinculant quant a l’elecció del lloc de treball de destinació.

 

Qui hi pot participar?

  • La setmana del 22 d’agost es convocarà a totes aquelles persones que per ordre de borsa puguin optar a alguna d’aquestes places. Les persones convocades rebran una comunicació per correu electrònic i/o sms, o bé consultant-ho a través de la web de l’aspirant.

 

  • El nombre de persones convocades a l’acte d’adjudicació és superior al nombre de llocs objecte d’adjudicació en previsió de manca de persones candidates. Per tant, no totes les persones citades podran optar als llocs convocats.

 

  • Les persones convocades han de portar el DNI per identificar-se i les persones convocades que pertanyin al bloc 3 hauran de dur l’acreditació del nivell de català (original i còpia) corresponent a la categoria professional.

 

  • Hi poden participar les persones que actualment estan ocupant una vacant temporal, o amb un contracte de substitució vigent. L’adjudicació d’una plaça pressuposarà la renúncia automàtica al contracte actualment vigent, que es produirà amb efectes del dia immediatament anterior a la data d’inici del nou contracte. Aquestes persones si no assisteixen a l’acte d’adjudicació o bé renuncien a l’oferta no es considerarà rebuig a efectes de penalització.

 

  • En la resta de casos, totes les persones convocades que no assisteixin a l’acte públic o renunciïn a les ofertes proposades, seran penalitzades i passaran a ocupar l’últim lloc de la borsa de treball. Excepte en el cas de no assistir per estar en situació de suspensió de borsa. En aquest cas, caldrà comunicar-ho i acreditar-ho, amb antelació, al servei territorial corresponent.

 

  • La participació estarà oberta a totes aquelles persones que estiguin en algun tipus de permís de cures (permís de maternitat, excedència per cura, etc.).

 

  • Segons la normativa de funcionament de la borsa de treball les persones que en aquell moment estiguin de baixa (IT), malauradament, no podran participar de l’acte públic perquè apareixeran en l’aplicatiu de borsa com a no disponibles.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes