Salut

Temperatures als centres de treball: entre 17 i 27ºC

Les temperatures als centres de treball, segons normativa article 7 del Reial decret 486/1997, ha de ser entre 17 i 27ºC, en el cas de les aules on es fa un treball més sedentari, i de 14 a 25ºC en els gimnasos o similars

Instem els centres a denunciar les temperatures que siguin inferiors a la normativa de seguretat i salut als llocs de treball.

Com comunicar-ho al Departament?

  • Per comunicar al Departament el risc per temperatures altes o baixes, es pot fer servir el Comunicat de risc o situació perillosa (document annex).

  • El coordinador/a el trametrà per correu electrònic, fax, correu urgent o verbalment al cap de secció del servei territorial corresponent. En cas que sigui verbalment, amb posterioritat, l'hi farà arribar per escrit.

  • Caldria enviar-ne una còpia al director/a del SSTT i a un/a delegat/a de prevenció del Comitè de Seguretat i Salut del SSTT corresponent. En el nostre cas, la còpia s’ha d’enviar a salut@sindicat.net per poder fer-ne el seguiment al Comitè i poder presentar, si cal, la denúncia a la Inspecció de Treball.

Full informatiu 349: Temperatures als centres de treball

Més informació a la web de salut

Comunicat de risc o situació perillosa

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes