Adjudicacions d’estiu curs 2018/19. Informació i novetats

Terminis seleccionats/des oposicions

VACANTS OFERTADES EN ELS DIFERENTS TERRITORIS SUBJECTES A ENTREVISTA:

Consorci / Barcelona Comarques / Girona / Catalunya Central / Baix llobregat / Maresme Vallès Oriental / Vallès Occidental / Lleida / Tarragona / Terres de l’Ebre

INFORMACIÓ DEL PROCEDIMENT

SOL·LCITUD: Comunicació del professorat de disponibilitat de participar en el procediment específic amb requisit d’entrevista prèvia. Curs 2018-2019

DOGC: RESENS/862/18, de 25 d’abril, per la qual es dicten les instruccions sobre l’adjudicació de destinacions provisionals amb efectes d’1 de setembre de 2018 per al personal funcionari de carrera, en pràctiques i interí dels cossos docents i sobre els desplaçaments forçosos per modificació de les plantilles dels centres educatius públics.

Habilitació de funcionaris del cos de mestres

Accés a la informació sobre les places que poden ocupar els i les mestres de primària. Llistats i titulacions.

Accés a l’aplicatiu per a persones funcionàries

Accés a l’aplicatiu per apersones interines

XERRADES PROGRAMADES AL LLARG DEL TERRITORI

Terminis PREVISTOS (s’avancen aproximadament 15 dies!):

Presentació de sol·licituds que queden pendents:

 1. Personal interí: del 24 de maig al 7 de juny (torna a ser obligatòria la presentació participació de persones tinguin serveis prestats)
 2. Personal acollit a l’article 25 del 15 de maig a l’1 de juny
 3. Personal que superi el procés selectiu: del 12 al 19 de juny

Del 6 al 20 de juny formalització de les propostes de direcció.

La resolució de les adjudicacions provisionals també s’avança 15 dies i el Departament té previst:

 1. Publicació provisional de les destinacions: començament de juliol (s’obrirà un termini de 3 dies per a fer reclamacions)
 2. Publicació definitiva de les destinacions: mitjans de juliol

Personal interí i substitut (accés a tots els aplicatius):

 • Del 24 de maig al 7 de juny és el termini:

  1. Adjudicacions d’estiu (obligatori per al bloc I amb serveis prestats). Recordem que el personal que superi el procés selectiu: del 12 al 19 de juny.

   Accés a l’aplicatiu

  2. Termini de reclamació del número de barem:

   Cada curs escolar, el Departament d’Ensenyament confecciona una llista única a Catalunya dels candidats a cobrir interinament llocs de treball vacants en centres educatius públics del Departament.

   • Avui, 24 de maig es publica el nou número de barem de la borsa provisional. Aquest número es relaciona directament amb els serveis prestats a la borsa de treball tenint en compte el nomenament vigent el 21 de maig. Si aquests serveis prestats no són correctes aquest termini serveix per a realitzar la corresponent reclamació.

    El número d’ordre de les persones que no tenen temps de serveis a la borsa provisional per al curs 2018-2019 comença pel 45.000.

    Assignació de número d’ordre. Les persones que van superar la fase d’oposició però no van estar seleccionades i no han prestat serveis com a personal interí i substitut docent tenen un número d’ordre superior a 40.000 i inferior a 45.000.

    Les persones que van aprovar la fase d’oposició però que no van estar seleccionades i que ja formen part de la borsa de treball de personal interí docent amb un número d’ordre inferior a 40.000 mantenen el número que tenien assignat.

   • La primera quinzena del més de juliol es publicarà el número de barem definitiu amb la informació que consti en el registre informàtic el 22 de juny.

    Enllaç al formulari de reclamació nº d’ordre provisional (El número d’ordre de la borsa es provisional; el termini per presentar reclamacions contra aquest número és del 24 de maig al 7 de juny de 2018.)

  3. Modificació i actualització de dades. Les modificacions que es facin en aquest període tenen efecte a partir dels nomenaments de final d’agost.Accés a l’aplicatiu

   Enllaç a la Resolució amb les bases per a l’actualització i modificació

   Al llarg del curs 2018-2019 s’obriran nous terminis per modificar les dades que consten a la borsa de treball de personal docent: el 14,15,16 i 17 de setembre, (gràcies a la proposta d’USTEC·STEs ha deixat de ser només un dia),  la darrera setmana del mes d’octubre, del mes de gener i del mes de març i, si escau, altres períodes amb caràcter excepcional.

  4. Manifestar la conformitat de continuar formant part de la borsa (obligatori per al personal substitut del bloc 2: sense serveis prestats)

   Les persones que durant el curs 2017-2018 no han prestat serveis i que no s’han incorporat a la borsa en la darrera convocatòria, del 24 de maig al 7 de juny, han de manifestar la conformitat per continuar formant-ne part el curs 2018-2019.

   Les persones que durant el curs 2017-2018 podien manifestar la seva conformitat de continuar formant part de la borsa si no ho fan abans del 8 de juny de 2018 deixen de formar-ne part a partir del curs 2018-2019.

   5. Llocs de treball específic:

   Les sol·licituds presentades fins al 31 de maig tenen efectes en el procediment d’adjudicació de destinacions provisionals.

   Les sol·licituds presentades a partir d’aquesta data poden acreditar el perfil professional, però no tindran efectes fins la convocatòria següent.

 • SOL·LICITUD DE NO-NOMENAMENT: Fins el 13 de juny:

Les persones que vulguin no ser nomenades a les adjudicacions d’estiu, ni a substitucions  fins que no comuniquin el contrari durant el curs vinent, podran emplenar una sol·licitud per demanar-ho: “congelar-se el número”.

Com a novetat:      NO ES NECESSITA AL·LEGAR CAP MOTIU PER CONGELAR-SE EL NÚMERO

Enllaç al formulari de sol·licitud

Després de la insistència d’USTEC·STEs, i la resta de la part social, quan el Departament va excloure com a motiu per congelar-se tenir una altra feina, el Departament, permetrà congelar-se el número sense cap motiu.

USTEC·STEs denuncia l’evident manca de planificació del Departament d’Ensenyament, el qual menysprea a possibles candidats/es quan creu que no en necessita, desatén les demandes i avisos d’USTEC·STEs i un any més tard canvia de direcció radicalment, quan veu que en necessita.

Com a novetat:

La previsió del Departament és que a l’inici o començaments del curs vinent l’aplicatiu de la borsa permeti a un mateix i en qualsevol moment activar-se o desactivar-se dels nomenaments de substitució (congelar-se o descongelar-se). Els efectes es produirien al dia següent de la variació de la situació de la borsa. Altre cop no seria necessari al·legar cap motiu. Una vegada es nomena a algú es manté que només amb caràcter excepcional es pot demanar la interrupció del nomenament vigent sense ser-ne exclòs de la borsa.

INFORMACIÓ DEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT

CONSULTA:

D’altra banda us recordem que podeu consultar  tota la informació actualitzada a:

Destinacions

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes