Obertura borsa

Sistema d’accés a la Borsa: el departament delega en cada servei territorial de quines especialitats li falten candidats, ho faran públic cada dia 1 i cada dia 15 del mes.

Per veure els requisits i la documentació per inscriure’s a la borsa ves al següent enllaç.

La Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació, estableix que és necessari tenir un títol oficial de màster per exercir la docència en l’educació secundària obligatòria, el batxillerat, la formació professional i l’ensenyament d’idiomes que n’acrediti la formació pedagògica i didàctica.

El professorat que, per raons de titulació, no pugui accedir als estudis de màster de formació del professorat, ha d’acreditar la seva formació pedagògica i didàctica mitjançant una formació equivalent.

Excepcionalment, per a determinades especialitats i de forma condicionada a l’obtenció i presentació efectiva de la titulació o certificació corresponent a la formació pedagògica i didàctica (Màster de Formació del Professorat o Formació equivalent a la formació pedagògica i didàctica) es podrà inscriure’s a la borsa en algunes especialitats. Per consultar a quines: accés a la consulta.

 

Convocatòria de concurs per formar part de la borsa de treball del personal interí
Últim dia per presentar recurs de reposició

Presentar recurs de reposició sobre la llista definitiva de persones admeses i excloses per ser incorporades a la borsa del personal docent.

llegir més

Llista definitiva de persones admeses i excloses a la borsa de treball

Borsa

Llista definitiva de persones admeses i excloses a la borsa

Borsa

Incorporació a la borsa: llista provisional de persones admeses i excloses

Si formes part de la llista provisional de persones admeses o excloses, i no estàs d’acord amb la baremació dels mèrits obtinguda o amb els motius d’exclusió de la sol·licitud, pots presentar una reclamació contra la llista provisional.

llegir més

Accés a la borsa de treball de les persones aprovades en el concurs oposició extraordinari

ATENCIÓ! ⇒ Del 20 al 22 de febrer de 2024 s’obre un període excepcional de consulta i modificació de dades de la borsa per les persones aprovades a les oposicions.
llegir més

Oberta convocatòria per formar part de la borsa de treball

Sol·licituds des del 22 de juny fins al 20 de desembre de 2023.

Recurs! Vídeo tutorial “Xerrada informativa Borsa Docent: Consideracions prèvies per a la inscripció de Personal Docent” llegir més

Obertura borsa

Actualitzades les especialitats obertes a la borsa

Obertura borsa

Nova obertura d’inscripció a la borsa: publicada al DOGC la RESOLUCIÓ EDU/2194/2021, de 12 de juliol, per la qual s’obre convocatòria de concurs públic de mèrits per formar part de la borsa de treball del personal interí docent. Presentació de sol·licituds: del 16 de juliol de 2021 i fins al 15 de febrer de 2022. Més informació

Obertura borsa

Accés a la borsa de les persones no seleccionades en el procés selectiu d’oposicions. Termini per presentar la documentació (només les persones que no formen part de la borsa de personal docent): 21 d’abril al 3 de maig de 2021. Accés a la consulta

Obertura borsa

Obertura borsa

Obertura borsa

Borsa de treball de personal docent: Termini de presentació de sol·licituds per incorporar-se a la borsa del 28 de juliol del 2020 al 17 de febrer de 2021Més informació.

Obertura borsa

Obertura borsa

Publicació resolució provisional d’admesos i exclosos a la borsa d’1 d’abril. Accés a l’aplicatiu (26/06/20). Es poden presentar reclamacions del 26 de juny al 6 de juliol de 2020.Informació del web del Departament
En el cas d’haver de lliurar algun document compulsat cal que us adreceu al vostre servei territorial preferent.
 

Obertura borsa

Obertura borsa

Obertura borsa

Incorporació a la borsa (data de la convocatòria 01/04/2019) Llista d’admesos i exclosos  (27/04/20)
Es deixa en suspens la resolució del concurs públic de mèrits per formar part de la borsa de treball del personal interí docent per prestar serveis en centres dependents del Departament, convocat per la Resolució EDU/778/2019, de 22 de març, fins que, superats els efectes de l’estat d’alarma, això sigui materialment possible.

Obertura borsa

Obertura borsa

Obertura borsa

Especialitats obertes a la borsa de treball docent per quinzenes (Resum USTEC·STEs)Especialitats obertes aplicació Departament

Borsa

Nomenaments

ESPECIALITATS CONVOCADES A LA BORSA DE TREBALL DOCENT

Borsa

Nomenaments

ESPECIALITATS OBERTES. ACTUALITZACIÓ 16 D’ABRIL 2019
NOVETAT abril 2019: obertura de la Borsa

Obertura borsa

Obertura borsa

Publicada la llista provisional d’admesos i exclosos de la darrera obertura de la borsa corresponent al  mes de Maig 2018.

El llistat definitiu d’amesos/exclosos es preveu que surti a mitjans de juliol. JA ESTÀ PUBLICAT! ACCÉS A L’APLICATIU

Xerrades obertura de Borsa a GIRONA, BARCELONA, TORTOSA, LLEIDA

Obertura borsa

Es pot entrar a la BORSA de docents per secundària SENSE EL MÀSTER amb el compromís de tenir-lo el setembre del 2021.
TERMINI: del 26 d’abril al 14 de maig 2018.
Carta de compromís
Inscripció

Obertura borsa

Obertura borsa

PROPERA OBERTURA DE LA BORSA

per a noves incorporacions del 26 d’abril al 14 de maig. llegir més