Convocatòria de concurs per formar part de la borsa de treball del personal interí

S’obre convocatòria de concurs públic de mèrits per formar part de la borsa de treball del personal interí docent per prestar serveis en centres dependents del Departament d’Educació.

La relació d’especialitats dels cossos docents que requereixen disposar de persones candidates en cada servei territorial, es fa pública al web del Departament d’Educació i dels serveis territorials. L’endemà de la publicació d’aquesta Resolució al DOGC, els serveis territorials convoquen les especialitats per a les quals s’accepten sol·licituds. A partir d’aquest moment, la relació d’especialitats per a les quals s’accepten sol·licituds a cada servei territorial pot ser modificada els dies 1 i 15 de cada mes, segons les necessitats que es produeixin. En el cas que aquests dies siguin inhàbils a la seu del servei territorial corresponent, el termini s’entén prorrogat al dia hàbil següent.

Les persones interessades en formar part de la borsa de treball que compleixin els requisits que estableixen les bases reguladores, poden presentar les seves sol·licituds i la documentació acreditativa dels requisits i dels mèrits al·legats, des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució al DOGC i fins al 5 de febrer de 2025.

Trobareu la informació detallada de la convocatòria en la Resolució EDU/2323/2024.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes