Borsa

Incorporació a la borsa: llista provisional de persones admeses i excloses

Si formes part de la llista provisional de persones admeses o excloses, i no estàs d’acord amb la baremació dels mèrits obtinguda o amb els motius d’exclusió de la sol·licitud, pots presentar una reclamació contra la llista provisional.

El termini de reclamacions és de l’11 al 20 de març de 2024.

Les reclamacions s’han de presentar de forma telemàtica, mitjançant una petició genèrica.

En emplenar la petició genèrica has d’indicar com a Ens destinatari: Departament d’Educació de l’àmbit territorial que vas indicar a la teva sol·licitud d’accés a la borsa, sense especificar el Tema ni el Subtema.

Aquí podeu trobrar la llista de persones admeses o excloses.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes