DOGC

Normativa

DOGC: Programa internacional de mobilitat i cooperació per a centres professionals 2024-2025: convocatòria oberta

La RESOLUCIÓ EDU/947/2024, de 21 de març, llança el Programa de mobilitat formativa i cooperació internacional per a ensenyaments professionals per al curs 2024-2025. Inspirat en iniciatives europees com Erasmus+ i orientat cap a millorar la competitivitat i l’equitat a través de l’educació professional, el programa pretén facilitar la mobilitat de professors i estudiants cap a països de la UE per participar en pràctiques i formació reconeguda.
Centres educatius tant públics com privats finançats amb fons públics estan convidats a presentar sol·licituds, comprometent-se a desenvolupar estratègies d’internacionalització i millorar competències lingüístiques. La selecció de centres es basarà en criteris com el nombre d’alumnes i la participació en projectes d’innovació pedagògica.
La resolució defineix recursos com assessorament, formació i materials didàctics disponibles per als centres seleccionats, i requereix que presentin una memòria anual sobre la implementació i els resultats del programa. La convocatòria i els resultats de selecció es publicaran al DOGC i a la intranet del Departament d’Educació.

RESOLUCIÓ EDU/947/2024, de 21 de març, per la qual s’estableix el Programa de mobilitat formativa i cooperació internacional en els ensenyaments professionals, i s’obre convocatòria pública per a la selecció de centres educatius interessats a formar-ne part a partir del curs 2024-2025.

PDF descarrega't Descarrega aquí la versió en PDF.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes