DOGC

Normativa

DOGC: Normativa per a la Innovació i Suport Educatiu 2024-2025

L’ORDRE EDU/56/2024, de 22 de març, estableix un conjunt de normes per al reconeixement i suport a la innovació educativa en el sistema educatiu català per al curs 2024-2025. Aquesta ordre defineix què es considera innovació educativa, identifica els col·lectius objectius (incloent personal docent i d’atenció educativa de centres públics i serveis educatius), i detalla els processos i criteris per al reconeixement d’aquestes iniciatives. S’estableixen tres modalitats principals d’innovació: pràctiques educatives de referència, projectes d’innovació educativa i programes d’innovació educativa, amb l’objectiu de millorar els resultats educatius i adaptar-se a l’evolució social.
L’ordre crea estructures organitzatives a nivell central i territorial per coordinar i avaluar les iniciatives d’innovació, i defineix un procés per a la certificació anual del personal participant i el reconeixement dels centres com a innovadors. La supervisió i l’avaluació de les activitats d’innovació recauen en la Inspecció d’Educació, que verifica la contribució d’aquestes iniciatives a la millora dels resultats educatius.
Finalment, l’ordre també aborda la difusió dels resultats de les iniciatives innovadores i la protecció de les dades personals i drets d’imatge relacionats amb aquestes activitats. Amb aquest marc, l’ordre pretén establir les bases per a la identificació, suport i reconeixement de la innovació educativa dins del sistema educatiu de Catalunya, sense presumir de l’impacte directe de la normativa sobre la innovació educativa en si.

ORDRE EDU/56/2024, de 22 de març, per la qual s’estableix el reconeixement a la innovació educativa i s’aproven les bases generals reguladores de la convocatòria unificada de programes d’innovació educativa corresponent al curs 2024-2025.

PDF descarrega't Descarrega aquí la versió en PDF.


Disposició adicional (del 28-3-24):

RESOLUCIÓ EDU/948/2024, de 22 de març, per la qual s’obre convocatòria pública unificada corresponent al curs 2024-2025, per a la participació de centres educatius en programes d’innovació educativa.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes