DOGC: ORDRE EDU/46/2024 de l’organització i el funcionament de la Inspecció d’Educació

L’ORDRE EDU/46/2024, de 6 de març, defineix les directrius per a l’organització i el funcionament de la Inspecció d’Educació a Catalunya, subratllant el rol d’aquesta entitat en l’acompliment de les seves tasques dins del marc educatiu.

Aquesta ordre detalla els aspectes derivats del Decret 12/2021, especificant les funcions, l’estructura organitzativa, i els criteris d’actuació de la Inspecció d’Educació.

S’assenyala la necessitat d’un enfocament basat en el coneixement detallat del sistema educatiu i en la promoció de l’avaluació i el desenvolupament dels plans de treball territorials, enfatitzant un marc de treball col·laboratiu i de coordinació. A més, es clarifiquen les condicions per a l’exercici de la funció inspectora i s’apliquen els principis de bona regulació amb l’objectiu d’ajustar-se a les necessitats actuals del sistema educatiu català.


ORDRE EDU/46/2024, de 6 de març, de l’organització i el funcionament de la Inspecció d’Educació.

PDF descarrega't Descarrega aquí la versió en PDF.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes