Publicació de la data d’inici del concurs oposició 2024

RESOLUCIÓ EDU/424/2024, de 13 de febrer, per la qual es fa pública la data d’inici del concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i adquisició de noves especialitats, convocat per la Resolució EDU/4103/2022, de 23 de desembre.

  • 26 d’abril a les 16 hores es realitza la prova d’acreditació del coneixement de la llengua castellana i de la llengua catalana.
  • 26 d’abril de 2024, les persones aspirants que participen en un procediment en què s’ha de presentar la programació didàctica l’han de trametre, en format PDF, a la bústia de correu electrònic del tribunal assignat.El tribunal assignat, el correu electrònic del tribunal i la seu on es fan les proves es podrà consultar abans de la data d’inici des de la pàgina web del concurs oposició ordinari.
  • 27 d’abril de 2024, a les 10 hores, l’acte de presentació es realitza el davant els tribunals i a continuació s’inicia la fase d’oposició, d’acord amb el que estableix la base 7 de l’annex 1 i la base 6 de l’annex 2 de la convocatòria.

Llegeix la informació de la resolució en aquest enllaç.

Tota la informació de l’oposició ordinària 2024 en aquest enllaç.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes