Cobrament dels càrrecs (complement 006)

COBRAMENT DELS CÀRRECS (complement 006)

USTEC·STEs (IAC) informa:

El Departament d’Educació ens informa que del 25 d’octubre fins al 6 de novembre estarà disponible l’aplicació informàtica d’assignació de càrrecs als centres educatius, per tal de gestionar els càrrecs de coordinació i tutories pel curs 2023-2024. Els centres hauran d’anotar novament l’assignació dels diferents càrrecs.

La nova coordinació de coeducació, convivència i benestar de l’alumnat podrà ser assignada amb els mateixos criteris i efectes retributius que la resta de coordinacions. Tot i celebrar que el càrrec COCOBE finalment sigui reconegut i retribuït, USTEC·STEs (IAC) tornem a denunciar la inoperància de l’administració a l’hora de prendre decisions i com aquestes perjudiquen els mateixos de sempre, que som les persones treballadores dels centres educatius. La seva mala gestió és un maltractament per a tothom!

Pel que fa a la valoració sobre el nou càrrec, USTEC·STEs (IAC) ens mostrem contraris a la proposta del Departament d’Educació de la figura COCOBE tal com es planteja. Podeu llegir i descarregar-vos el nostre comunicat i el fulletó des de la web en el següent enllaç.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes