CONCURS DE MÈRITS: Publicada llista d’admesos i exclosos. Inici del període de la validació inicial de mèrits.

Termini de validació dels mèrits fins al 5 d’agost.

Funció Pública ha publicat la resolució de la llista definitiva d’admesos i exclosos al concurs de mèrits per al personal laboral.

Es poden consultar els dubtes respecte a aquest llistat en el següent enllaç de Preguntes Freqüents.

Podeu consultar les dades de participació en les diferents categories, en el següent document:

 

Validació provisional dels mèrits

L’Administració ha fet un càlcul inicial dels mèrits de cada persona aspirant admesa, que està disponible a través de l’aplicació habilitada a tal efecte. L’accès és mitjançant l’usuari GICAR (ATRI),  o de l’IDCat Mòbil o altre certificat digital.

Abans d’entrar a l’aplicació cal llegir el manual de suport  detingudament. Dins l’aplicació podeu clicar en aquest símbol per resoldre dubtes sobre el seu funcionament i estructura.

El termini per validar els mèrits és fins al 5 d’agost.

Cal comprovar els mèrits proposats per l’administració dins l’aplicació. Hi ha les següents opcions:

Acceptar els mèrits calculats per l’Administració.

  • L’aplicatiu permet acceptar directament la proposta de mèrits.
  • Tots els mèrits queden amb la marca de d’acord activada.
  • En cas que prèviament s’hagin marcat mèrits com a rebutjats, en prémer aquest botó tornaran a l’estat inicial d’acceptació, perdent així les al·legacions fetes.

 

Rebutjar el càlcul dels mèrits i esmenar-los aportant la documentació acreditativa corresponent, en cada un dels apartats.

Es pot realitzar totes les al·legacions que es considerin en aquesta fase. L’aplicatiu farà un nou càlcul provisional amb les al·legacions proposades.

Documentació per a l’al·legació dels mèrits que cal adjuntar:

  • Annex 2 de serveis prestats en altres administracions públiques. Si actualment no s’ha rebut resposta per part de l’administració que s’ha sol·licitat, cal adjuntar el document de la sol·licitud feta.
  • Document d’acreditació de superació del darrer procés selectiu sense obtenció de plaça.
  • Altra documentació que pugui acreditar nivells de català o ACTIC. Es valoraran aquells mèrits obtinguts abans del 13 de juny de 2022.
  • Només s’acceptaran aquella documentació que es faci arribar a través de l’aplicació, no es tindran en compte altres canals (formulari de contacte, petició genèrica, e-valisa, etc.).
  • Si cal adjuntar més d’un document per acreditar el mateix mèrit, s’han de generar un únic PDF que els inclogui tots (es pot usar aplicacions gratuïtes com l’Adobe)
  • En la fase posterior, un cop es publiqui la valoració provisional de mèrits, no s’acceptaran altres mèrits no al·legats en aquest termini.

L’aplicació habilita desar els canvis en forma d’esborrany, fet que permet poder entrar i sortir les vegades que calgui.

 

Un cop enviat el formulari, no es podrà modificar cap dada, només consultar-ne el contingut en el mateix aplicatiu.

En el cas de no fer res en el termini establert es considerarà acceptada la proposta inicial de l’administració.

En l’apartat de preguntes freqüents podeu consultar altres dubtes durant el procès de la validació dels mèrits.

 

Podeu contactar amb les referents del Personal Laboral d’USTEC·STEs del vostre territori fins al 29 de juliol,  a les adreces següents:

Barcelona laboralsbarcelona@sindicat.net
Girona  laboralsgirona@sindicat.net
Lleida laboralslleida@sindicat.net
Tarragona i Terres de l’Ebre laboralstarragona@sindicat.net

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes