Actualització de les bases generals i regularització de la borsa de treball del personal laboral

En data 5 de juliol s’han publicat les noves Bases generals de funcionament i gestió de la borsa de treball del personal laboral  del Departament d’Educació, que deixa sense efectes la  Resolució de 5 de juliol de 2020.

 

En la mateixa data s’ha publicat la Resolució de regularització d’aquesta borsa, amb la incorporació de les persones participants en les convocatòries extraordinàries i l‘actualització de la valoració dels serveis prestats (entre l’1.07.21 i el 17.06.22) de les persones del Bloc 1, en les diferents categories.

Cal consultar les llistes provisionals d’admesos i exclosos a les convocatòries extraordinàries, la puntuació obtinguda i la distribució territorial i de jornada escollida mitjançant la web de l’aspirant.

El període de presentació d’al·legacions és del 6 al 19 de juliol del 2022. Per emplenar el formulari d’al·legacions és necessari comptar amb identificació digital (idCat mòbil, Cl@ve, Dni electrònic, etc.)

Un cop finalitzat el període d’al·legacions es publicaran les llistes definitives d’admesos a la borsa.

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes