Mesures d’actuació davant les temperatures elevades

​El Departament d’Educació dona a conèixer les mesures preventives, en cas de temperatures elevades: Mesures d’actuació davant les temperatures elevades.

​El Departament d’Educació dona a conèixer, mitjançant el document Mesures d’actuació davant les temperatures elevades, les mesures preventives que es recomana prendre en els centres educatius durant la jornada laboral, en cas de temperatures elevades.​

En el document es detallen els factors  de risc, com l’esgotament i la deshidratació, i posa en coneixement dels treballadors i treballadores les mesures a prendre tant a l’interior com a l’exterior dels edificis. També fa unes recomanacions en l’àmbit organitzatiu, com ara la reducció de l’activitat física o la limitació de l’ús de les fonts addicionals de calor (aparells electrònics, etc).

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes