Reunió  del Comitè Intercentres amb el Departament d’Educació:  14 de juliol.

Com a CI havíem demanat ser rebudes pel  Conseller Cambray i la reunió va ser amb la Secretaria General d’Educació, Sra. Patrícia Gomà i Pons i la  nova Directora  de Serveis, Sra. Iolanda M. Aguilar i Juncosa. 

En aquesta reunió vam exposar les demandes comunes que tenim com a Comitè Intercentres.

Atenent que hi ha alguns aspectes en els quals no hem arribat a acords conjunts amb el CI, des de l’USTEC·STEs (IAC) hem fet arribar una carta al Conseller Cambray  i a la Directora de Serveis amb les nostres demandes. Concretament, la nostra visió sobre l’estabilització de les interines, dista del de la majoria de representants sindicals al CI.

El  dimecres 21 de juliol hi ha previst una reunió ordinària del CI amb el Departament::
    • Esperem tenir concrecions sobre les diverses demandes que hem fet, entre elles el retorn a les 25 hores d’atenció directa del personal EEE.  
    • El  Departament ens ha anunciat que en aquesta reunió s’iniciarà el treball de les bases de la convocatòria del procés selectiu de les TIS. 
    • Com a USTEC·STEs (IAC)  presentarem la nostra proposta de Pla d’Estabilització per a les TEEIs en els termes que li plantegem en la carta al Conseller i la Directora de Serveis.
Publicarem el resum al web, xarxes i correu. Us mantindrem informades.

 

         

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes