USTEC·STEs

Incidència

a les adjudicacions provisionals del concurs de trasllats del cos de secundària i inspecció amb destí al País Valencià

Arran de la resolució de les adjudicacions provisionals del Concurs de Trasllats del cos de secundària i inspecció (https://www.sindicat.net/p/concurs-trasllats/#adjudicacions-provisionals-cossos-secundaria-inspeccio-educacio) USTEC-STEs (IAC) hem tingut coneixement d’una incidència generalitzada per als participants de Catalunya al País Valencià que hem denunciat pertinentment al Departament d’Educació que ens ha informat que s’està estudiant.

Emplacem a totes les persones afectades a presentar la corresponent reclamació, tot i esperar que l’administració, essent una qüestió molt generalitzada, pugui resoldre la problemàtica d’ofici.

Recomanem estar pendents de la nostra web on anirem actualitzant tota la informació: https://www.sindicat.net/p/concurs-trasllats/

USTEC-STEs (IAC)

5/03/2021

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes