Llar d'Infants

Informació important: Concurs de Trasllats Direccions de LLars d’Infants.

Amb la finalitat de facilitar la mobilitat dels treballadors i les treballadores que ocupen llocs definits a extingir a la relació de llocs de treball del Departament d'Educació, com és el cas de la categoria professional de director/a de llar d'infants (grup A3), us comunico que s'ha enviat, als treballadors i les treballadores d'aquesta categoria professional amb un contracte laboral indefinit, una relació amb els llocs que han quedat vacants des de la convocatòria anterior, perquè puguin sol·licitar, si hi estan interessats o interessades, el canvi de destinació.

De conformitat amb l'Acord signat entre el Comitè Intercentres i el Departament d'Educació en data 4 de febrer de 2015, el qual va ser validat per la CIVE en data 27 de febrer de 2015, juntament amb la relació de places vacants, també se'ls ha comunicat els llocs de treball ocupats per personal fix d'aquesta categoria professional, perquè hi puguin optar en el cas que s'adjudiqui a aquest personal la vacant.

Les persones interessades poden enviar la sol·licitud corresponent, mitjançant e-valisa adreçada a la Sra. Maite March García, responsable de Coordinació, Gestió i Administració de Personal Laboral i Programes Educatius, com a receptora, i a la Sra. Gemma Beltran Campos, cap de Secció de Gestió de Personal d'Administració i Serveis, com a visualitzadora, en què hauran de fer constar, per ordre de preferència, el centre o els centres que els interessa. El termini per presentar-la és fins a l'11 de maig de 2020, inclòs. Així mateix, en el supòsit que no hi hagués cap sol·licitud de canvi de destinació, es procediria al nomenament del nou director o nova directora de la llar d'infants en els termes previstos en l'article 36.4 del VI Conveni col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del personal laboral de la Generalitat de Catalunya. Amb la finalitat de garantir la publicitat d'aquest concurs restringit, tota la informació relacionada es publicarà a la intranet del Departament d'Educació.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes