Oposicions

USTEC

·STEs (IAC) En resposta a la modificació del càlcul de places d’oposicions

El Departament gestiona dia sí i dia també a corre-cuita i sense previsions. No és la primera vegada que cal esmenar una publicació al DOGC.

USTEC·STEs considerem que la causa principal és el fet que l’Administració convoqui una única mesa sectorial a finals de desembre, temps in extremis pels tempos legals de la convocatòria d’oposicions, i que haguem de ser els representants sindicals qui hàgim d’exigir d’ampliar-la al dia següent, com a primera condició per començar a negociar.

La conseqüència és que ahir després de fer pública la convocatòria, el Departament ens va convocar a una reunió en què ens van informar que modificarien el càlcul de places d’accés al cos superior i d’accés al mateix grup i complement de destinació. Davant la dràstica reducció d’aquestes places, ens vam desmarcar de la resta de sindicats, i no vam donar-hi el nostre vist-i-plau.

Des de fa temps que el tarannà negociador del Departament d’Educació és inexistent, i les conseqüències negatives les pateix directament el professorat. USTEC·STEs exigim els temps suficient, la documentació necessària i totes les dades per iniciar qualsevol negociació amb totes les garanties.

Podeu consultar tota la informació de les oposicions aquí.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes