Càlcul de l’import del 10% de la paga extra de desembre de 2013

Hem desenvolupat un script per calcular l’import del 10% de l’import de l’extra del 2013 que es cobrarà a la nòmina de març del 2019. Per a USTEC·STEs (IAC) aquest percentatge (que ja s’hauria d’haver cobrat al 2018) és completament insuficient! Diverses Mocions del Parlament català exigien una acceleració molt més elevada. Per aquest motiu USTEC·STEs té recorregut al Tribunal d’Estrasburg el robatori de les pagues extres produïdes al 2013 i 2014. Per a utilitzar-ho heu de posar dues quantitats de la nòmina de desembre de 2013. Les nòmines les podeu trobar a l’ATRI

Cliqueu aquí per veure el procediment desglossat per arribar a la nòmina. (Recordeu que és la nòmina de desembre de 2013)

A tenir en compte:

  • Cal tenir en compte que totes les dades són en BRUT
  • El càlcul no es vàlid en cas de personal substitut al 2013 o amb diferències importants de sou entre el curs 12-13 i 13-14
  • El personal laboral del Departament d’Educació NO COBRARÀ AQUEST 10%. Podeu consultar al web el comunicat corresponent

 

Càlcul de l’import del 10% de la
paga extra de desembre de 2013

Heu d’anotar dues quantitats que
trobareu a la nòmina de desembre de 2013
en POSITIU
Quantitat
005R:
085R:
 Manquen dades.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes