Perfils

Concurs de mèrits per proveir llocs específics amb perfil professional de competència digital

Fins al 20 de juny de 2019 termini del professorat que ha obtingut destinació definitiva en el concurs de trasllats convocat el curs 2018-2019 i en el concurs de mèrits de llocs específics amb perfil professional de competència digital docent per optar per una de les destinacions definitives.

LLista amb l’adjudicació definitiva

Informació del Departament

USTEC·STEs impugna el concurs específic de perfil professional de competència digital docent

Per primer cop una entrevista determinarà les nostres destinacions definitives

 

GENCAT: Concurs de mèrits per proveir llocs específics amb perfil professional de competència digital /   Consulta del prebarem i termini d’al·legació de mèrits: del 26 de febrer al 4 de març de 2019.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes