USTEC·STEs

Informacions molt rellevants d’aquest estiu

Resolució definitiva adjudicacions provisionals curs 18-19

Ja es pot consultar la resolució definitiva de les adjudicacions d’estiu:

Accés a l’aplicactiu amb usuari XTEC o temporalAccés a l’aplicactiu amb usuari ATRI

Enllaç a tota la informació

Consulta la fitxa del centre (històric) actualitzada

Substitucions de finals d’agost

A petició d’USTEC·STEs (i no amb mínim una setmana d’antelació com ha estat sempre i com diu la normativa) ja es pot consultar les dates dels nomenaments de finals d’agost:

Nomenaments telemàtics

Informació per al curs 2018-2019 (16 de juliol de 2018)

Per adjudicar, entre el personal inscrit a la borsa de personal docent, les vacants i substitucions que hi ha pendents d’assignació, es preveu que els dies 30 i 31 d’agost de 2018 els serveis territorials del Departament d’Ensenyament i el Consorci d’Educació de Barcelona facin actes de nomenament telemàtic per cobrir les vacants i substitucions.

Hi ha una franja horària de connexió per acceptar des del web la plaça assignada:

  • 30 d’agost de les 10 a les 11.30 hores:

Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental

Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Girona

Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Barcelona Comarques

Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament al Vallès Occidental

Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre

  • 31 d’agost de les 10 a les 11.30 hores:

Consorci d’Educació de Barcelona

Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament al Baix Llobregat

Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Tarragona

Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Lleida

Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a la Catalunya Central

Nomenaments per adjudicar vacants i substitucions de llocs de treball específics (d’àmbit d’ensenyament secundari en centres de formació d’adults):

El 24 d’agost els serveis territorials del Departament d’Ensenyament i el Consorci d’Educació de Barcelona publicaran a la seva pàgina web (Personal docent / Nomenaments telemàtics / Adjudicacions de difícil cobertura) les vacants a cobrir de llocs de treball específics (d’àmbit d’ensenyament secundari en centres de formació de persones adultes) i obriran un termini de 48 hores perquè les persones interessades es posin en contacte amb el personal de la secció de Gestió de personal docent del servei territorial o Consorci d’Educació de Barcelona.

Però on no han fet cas a USTEC·STEs és que en aquests nomenaments de 30 i 31 d’agost sortiran vacants i substitucions juntes. USTEC·STEs ha demanat que, per exemple, vacants sortissin el 28 i 29, i les subsititucions, 30 i 31 d’agost. Sempre amb data d’inici l’1 de setembre com es va acordar. Així s’evitarien situacions on un interí amb un número millor se li assigni una substitució i deixi passar una vacant d’una altra especialitat: l’ordre de les especialitats l’imposa cada Servei Territorial, i no es passa a una altra especialitat fins que no es cobreixen totes les substitucions d’aquesta i pot fer que en les 5000 nomenaments d’aquells dies l’atzar dugui a situacions completament injustes en condicions laborals tan importants com la durada d’un contracte.

Borsa de treball del personal interí i substitut docent

Ja es pot consultar el número de la borsa definitiu amb les dades que constaven en el registre informàtic del Departament el dia 22 de juny.

Ja es pot consultar la llista definitiva d’admesos i exclosos de l’obertura de la borsa de l’abril. El Bloc 2 (sense serveis prestats) comença en el número 45.000

Us recordem que, també a petició d’USTEC·STEs, s’ha ampliat d’1 a 4 dies, els dies de modificació de dades al setembre. D’aquesta manera seran: 14, 15, 16 i 17 de setembre. Us recordem també que en aquesta pàgina trobareu actualitzades per quin número van a cada especialitat i SSTT molt consultada per la informació que s’hi dóna.

Recordem que el 21 de juliol acaba el termini per registrar la documentació les persones que han superat la fase d’oposició però no han estat seleccionades i no han prestat serveis com a personal interí i substitut docent. Se’la ha assignat un número d’ordre superior a 40.000 i inferior a 45.000. Consulta informació

Oposicions

A banda del darrer paràgraf de l’apartat anterior, us recordem que el 2 d’agost és el darrer dia per entregar la documentació dels aspirants seleccionats en el darrer concurs oposició

Aplanament de part de la Sentència 202/2018 del TSJC pel recurs d’USTEC·STEs

Com ja vam comunicar USTEC·STEs (IAC) guanya al TSJC el cobrament del mes de juliol del 2016 i el cobrament amb efectes retroactius del 4t i 5è estadi del personal interí

El Departament d’Ensenyament lluny d’acatar la sentència ha recorregut una part de la sentència, però l’altre part queda aplanada amb la qual cosa:

Davant del recurs de cassació interposat pel Departament d’Ensenyament a la sentència 202/2018 que tenia com a part actora USTEC·STEs (IAC) hem manifestat al Departament d’Ensenyament que:

  1. El fet d’interposar aquest recurs de cassació contra el cobrament del mes de juliol de 2016 per part dels substituts que reunien els 6 mesos de serveis prestats aquell curs és un intent de dilatar l’assoliment d’un dret reconegut pel TSJC en sentència.
  2. Considerem que el fet que la Generalitat no hagi recorregut el reconeixement del 4t i 5è estadi del personal interí, comporta un aplanament a la Sentència, i per tant, volem demanar-vos abans de procedir a instar judicialment l’execució parcial de la Sentència el següent:
  • L’aplicació generalitzada del dret reconeixement del 4t i 5è estadi i, per tant, al seu cobrament des del moment en què el personal interí afectat té acreditats els serveis prestats objecte de requisit per al seu reconeixement, i no des de l’1 de gener de 2016, tal i com el TSJC ha sentenciat.
  • En quina nòmina es faran efectives aquestes quanties degudes en concepte d’estadis de promoció docent, terminis i com es realitzaran els càlculs.
  • Que en el moment en què les respostes a aquestes preguntes no siguin prou generals, clares i específiques, sol·licitarem la inclusió en la propera Mesa Sectorial d’un punt en l’ordre del dia: aplicació sentència 202/2018 davant del recurs interposat per USTEC·STEs a l’acord de Govern 70/2016 de 31 de maig

BON ESTIU!

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes