Comunicat

USTEC·STEs(IAC) presenta una queixa al Síndic de Greuges sobre l’administració de medicaments a l’alumnat dels centres públics per públics per part de personal no sanitari

Aquest dijous 5 d’abril del 2018, USTEC·STEs (IAC) ha presentat una queixa davant el Síndic de Greuges per denunciar el fet que el personal dels centres educatius públics realitza tasques sanitàries i administra medicaments sense tenir la formació sanitària necessària i, per tant, sense conèixer les possibles conseqüències de les atencions realitzades.

USTEC·STEs(IAC) ha lluitat i continuarà lluitant perquè sigui personal sanitari qui atengui les necessitats de salut de l’alumnat, l’única manera de garantir una atenció específica i adequada a cada situació i que alhora assegura que es respectin els drets dels i les professionals del Departament d’Ensenyament.

Consultar els documents: Document presentat al Síndic / Administració de medicaments

                             

USTEC·STEs(IAC) presenta una queixa al Síndic de Greuges sobre l’administració de medicaments a l’alumnat dels centres públics per part de personal no sanitari.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes