USTEC25 de Novembre - Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.
Fotos i vídeos de les mobilitzacions

Calendari de mobilitzacions. 
USTEC·STEs (IAC) fa una crida a tot el professorat i al personal dels centres educatius a participar activament en les mobilitzacions, sempre mantenint totes les mesures de seguretat.
25N - VI Concentració a Amposta - VOLEM UNA EDUCACIÓ SEGURA. Vídeos i Fotos
Avaluació interins novells

USTEC·STES (IAC) Eina sindical Secretaria de la Dona

Concurs de trasllats 2020-2021: El termini de presentació de les instàncies telemàtiques és del 5 al 26 de novembre de 2020
Accés a l'aplicatiu amb el codi d'usuari GICAR (ATRI) / Accés a l'aplicatiu amb el codi d'usuari temporal
Més informació actualitzada a la nostra web

21/11/20 Ràdio Palafrugell. Entrevista a Glòria Polls, portaveu d'USTEC·STEs a Girona, per parlar de la situació del personal docent i els seus centres davant la Generalitat de Catalunya 

19/11/20 Entrevista a Xavier Díez, portaveu d'USTEC·STEs (IAC) al programa La Brúixula de Onda Cero Ràdio. 

USTEC·STEs (IAC) Guanya al TSJC la impugnació de les adjudicacions d'estiu del 2017/18

16/11/20 La periodista Samanta Villar entrevista a "Després del col·lapse - Mestres sense substituts a Ràdio 4" Xavier Díez, portaveu d'USTEC·STEs(IAC)

USTEC·STEs (IAC) Les Juntes de Personal Docent no universitari dels serveis territorials: Baix Llobregat, Barcelona Comarques, Catalunya Central LleidaMaresme-Vallès Oriental i Tarragona han presentat una denúncia davant la Inspecció de Treball posant de manifest, en relació al Pla de reobertura dels centres educatius, les diferents mancances recollides en la denúncia presentada. L’obertura dels centres educatius durant el mes de setembre s’ha fet sense haver implementat cap de les mesures que poden incidir positivament en minimitzar o suprimir el risc de contagi de la COVID-19.

USTEC·STEs (IAC) darrers fulls informatius
Full 407 "Guanya al TSJC la impugnació de les adjudicacions d'estiu del 2017/18"
Full 406 "Concurs de trasllats curs 2020/2021"

 

9/11/20 Entrevista a Xavier Díez, portaveu d'USTEC·STEs (IAC) al programa El Cafè de la Ràdio de Ràdio Sabadell
 "És el curs més difícil que ha viscut el Professorat a Catalunya"

Reportatge audiovisual d'USTEC·STEs (IAC) "El caos de la reobertura, la salut dels centres en dubte". Quarta part: REIVINDICACIONS.
Enllaç al vídeo del reportatge
NI UNA PANDÈMIA MODIFICA LA POSICIÓ DEL DEPARTAMENT CAP ALS INTERINS!

S'han publicat les plantilles per al curs 2020-2021. Consulteu-les a la nostra web

Salut Laboral - Girona  Roda de premsa en streaming des del canal de YouTube d'USTEC·STEs (IAC) - 4 de novembre de 2020 . Intervenen Glòria Polls (portaveu d'USTEC·STEs a Girona), Dani Turon (Salut Laboral) i Raúl Cansado (Delegat).

Dimecres 28 d'octubre a les 11h Roda de premsa en streaming des del canal de YouTube d'USTEC·STEs (IAC)- Presentació de l'informe "Teletreball docent 2020: una mala experiència". Intervenen: Eli Pericas Taulats (coordinadora d'Acció Sindical) i Xavier Diez (portaveu adjunt del sindicat).

Reportatge audiovisual d'USTEC·STEs (IAC) "El caos de la reobertura, la salut dels centres en dubte". Tercera part: PERSONAL DOCENT.
Enllaç al vídeo del reportatge

USTEC·STEs (IAC) darrer full informatiu.
Full 405 "NO EN AQUESTES CONDICIONS! ÉS URGENT GARANTIR: -RÀTIOS +PERSONAL +SEGURETAT"

Dijous 29 d'octubre a les 10.30h: Concentració paral·lela a la Mesa Sectorial Departament d'Educació a Via Augusta: Exigim una negociació real ja!
Garantim la salut als centres educatius: - RÀTIOS +PERSONAL +SEGURETAT
Fotos de la concentració davant el Departament d'Educació

Reportatge audiovisual d'USTEC·STEs (IAC) "El caos de la reobertura, la salut dels centres en dubte". Segona part. SALUT LABORAL.
El dimecres 28 d'octubre publicarem la tercera part: PERSONAL DOCENT.
Enllaç al vídeo del reportatge

Estrenem  "El caos de la reobertura, la salut dels centres en dubte"
Un reportatge audiovisual d'USTEC·STEs (IAC) presentat en quatre entregues: Preocupacions, Salut laboral, Personal docent i Reivindicacions.
El dilluns 26 d'octubre publicarem la segona part: SALUT LABORAL.
Enllaç al vídeo del reportatge

El dijous 22 d'octubre publiquem la primera part d' El caos de la reobertura, la salut dels centres en dubte.
Un reportatge audiovisual presentat en quatre entregues: PREOCUPACIONS, SALUT LABORAL, PERSONAL DOCENT i REIVINDICACIONS.

USTEC·STES (IAC) CONDEMNA L’ASSASSINAT DE SAMUEL PATY

USTEC·STEs (IAC) darrer full informatiu

111è aniversari de l’afusellament de Ferrer i Guàrdia: commemorem la seva figura i el seu model d’escola basat en la laïcitat 

5 d'octubre: Dia Mundial dels Docents
Pàgina web de l'UNESCO https://es.unesco.org/commemorations/worldteachersday 

PETICIÓ UNITÀRIA DE CONVOCATÒRIA DE MESA SECTORIAL

USTEC·STEs (IAC) 

Fotos de les concentracions unitàries davant els serveis territorials de Catalunya i del Departament d'Educació  29/09/20: Barcelona, Baix Llobregat, Catalunya Central, Girona, Maresme-Vallès Oriental, Vallès occidental,Tarragona i Terres de l'Ebre.
Concentració davant la seu del servei territorial de Lleida 30/09/20

Declaració final del I Congrés Mundial d'Educació pública 2020: En defensa de l'Educació pública i contra el neoliberalisme educatiu. 25, 26 i 27 de setembre de 2020. Programa

Entrevista a Xavier Díez, portaveu adjunt d'USTEC·STEs al programa El Mirador de l'actualitat de Ràdio Estel (25/09/20)

La periodista Mireia Sans entrevista a "El cafè de la ràdio a Ràdio Sabadell" Xavier Diez, portaveu adjunt USTEC·STEs  "No es garanteix en absolut la distància social amb ràtios de més de 20 alumnes a les aules" (24/09/20)

USTEC·STEs (IAC) darrer full informatiu

Ràdio 4  "Són 4 Dies"  (13/09/20) Entrevista d'Olga Rodríguez a Ramon Font, portaveu nacional d'USTEC·STEs

"SER Catalunya - Aquí, amb Josep Cuní" (02/08/20) ENTREVISTA Ramon Font (portaveu nacional del sindicat USTEC·STEs) "L'ambient està calent, hi ha por i nervis. El que ha fet ara el Govern no és seriós. Demanem ratios de 10 alumnes a infantil i 15 a primària i secundària, i jornada compactada quan es pugui 

"La Xarxa : La tornada  a l'escola" (01/08/20). Entrevista a Ramon Font i altres agents del sector de l'educació per parlar sobre l'inici d'un dels cursos més atípics. Via Lliure - RAC1 (30-08-20) Ustec alerta que les escoles “no duraran gaire” obertes, però Educació respon que “no tenen alternativa”

Ràdio Ebre - Cadena SER (28/08/20) Entrevista a Pau Ureña (portaveu d'USTEC·STEs a Terres de l'Ebre) sobre el pla de retorn als centres i la situació de pandèmia a les escoles 

SER Catalunya (25/08/20) ENTREVISTA. Ramon Font (USTEC): "No hi ha contradicció entre pedagogia i sanitat si es fa bé i es gasten els diners que calguin"

Onda Cero "La brúixola d'estiu" (24/08/20) Des del sindicat USTEC veuen en positiu algunes mesures anunciades pel president de la Generalitat. Tot i això, consideren que algunes es queden curtes i que és necessari apostar per la contractació de més professionals. Entrevista a Ramon Font (portaveu nacional d'USTEC·STEs) 

COMUNICAT URGENT - Reclamem la digitalització democràtica dels centres educatius de Catalunya

Girona FM (24/08/20) Entrevista a Glòria Polls (portaveu adjunta d'USTEC·STEs a Girona) sobre l'inici del nou curs escolar 

USTEC·STEs (IAC) Eina Sindical d'Informació 502

Girona FM (14/08/20) Entrevista a Glòria Polls (portaveu d'USTEC·STEs a Girona) sobre les noves mesures que ha anunciat Educació pel curs vinent.

SER Catalunya (06/08/20) Entrevista a Ramon Font (portaveu nacional d'USTEC·STEs): "El pla de retorn a les escoles és inviable"
Número de visites avui: 12