Mandat del Parlament al Govern de la Generalitat: aprovada una resolució que insta la consellera Anna Simó a revertir retallades i millorar condicions laborals

Aquesta setmana s’ha publicat al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya el resultat del ple monogràfic sobre educació que es va celebrar a finals de juny.

Amb motiu d’aquest ple, USTEC·STEs (IAC) vam enviar a tots els grups parlamentaris una relació de punts bàsics sobre condicions laborals perquè els presentessin dins les propostes de resolució que es van sotmetre a votació. També van enviar les seves demandes altres organitzacions com la Plataforma de Coordinadors Digitals.

Agraïm a tots els grups que van incloure algun dels punts dins les seves resolucions (Junts, CUP, Comuns, etc.) o que van votar-hi a favor. Destaquem la proposta de resolució presentada per la CUP que recollia totes les demandes que vam fer arribar des d’USTEC·STEs i que va ser aprovada en la seva pràctica totalitat (tal com es reflecteix al gràfic).

Exigim al Departament d’Educació que posi fi al conflicte laboral dels darrers dos cursos, en complir amb el que demanem des dels sindicats d’educació i que ara ha estat validat per un mandat clar del Parlament de Catalunya.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes