Personal laboral


Estrenem la nova pàgina web de personal laboral

Obert el període d'inscripció als assessoraments per a les oposicions de Tècnic/a Especialista en Educació infantil (TEEI)

PLA DE FORMACIÓ PAS
CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA BORSA DE PERSONAL LABORALS

Nota informativa en relació amb el personal d’administració i serveis i professionals d’atenció educativa dels centres i serveis educatius (31/08/20)
DOGCRESOLUCIÓ EDU/2078/2020, de 24 d'agost, per la qual se suspèn el termini d'aprovació i publicació de les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses establert a la Resolució EDU/1562/2020, d'1 de juliol, de convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020).
EL DEPARTAMENT ES TANCA EN BANDA. Prioritza l’estalvi, afebleix la qualitat de l’educació

Publicació de llista d'admesos a la borsa del personal laboral

Reconeixement dels triennis

Full Informatiu 19 del Personal Laboral: Oposicions TEI

Modificació de les dades de la borsa de treball de personal d'administració i serveis
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/1561/2020, d'1 de juliol, per la qual es fa pública la relació de persones habilitades per desenvolupar funcions de la categoria professional d'educador/a d'educació especial en centres públics del Departament d'Educació.
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/1562/2020, d'1 de juliol, de convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020).

MILLORA DE CONTRACTE: EEE CONTRACTADES A PARTIR DEL CURS 2018-2019
Convocada Mesa Tècnica de Personal laboral per dimecres 8 de juliol de 2020: Pla experimental d’implantació del primer cicle d’educació infantil en escoles rurals.

COMUNICAT D’OPOSICIONS TÈCNIC/A D’EDUCACIÓ INFANTIL
Instrucció 6/2020, de 30 de juny, sobre mesures organitzatives, de prevenció i seguretat aplicables en l’etapa de la represa al personal de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 - personal PAS i VI conveni
COMUNICAT COMITÈ INTERCENTRES DAVANT L'OBERTURA DELS CENTRES D'EDUCACIÓ ESPECIAL
Pla de contingència i reincorporació progressiva del Departament d'Educació - per a personal laboral i personal PAS, inspecció, docents amb CS a les  oficines del Departament, i docents adscrits a SSEE i a les oficines del Departament
EL COMITÈ INTERCENTRES NO VOL LA REOBERTURA DE LES LLARS D'INFANTS
Instrucció 5/2020, de 24 de maig, sobre reincorporació progressiva als centres de treball, teletreball i altres mesures organitzatives d’aplicació al personal al servei de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2.  

Curs d'habilitació per al personal educador d'educació especial. Adreçat a les persones d'aquest col·lectiu professional incloses en el Grup 2  i proposades per superar el procés d'habilitació.

Pla de contingència del Departament d'Educació personal laboral i personal PAS (05/05/20)

. PREGUNTES FREQÜENTS PERSONAL LABORAL. Estat d'excepcionalitat COVID-19
. Reunió virtual amb el Departament: PREGUNTES I RESPOSTES

Proposta de formació per al personal laboral

Convocatòria del concurs-oposició per a l’accés a la categoria professional de Tècnic Especialista d'Educació Infantil (TEII)

OPOSICIONS TEI I TIS
USTEC·STEs (IAC) darrers fulls informatius
  

Fotos (i vídeos) de la concentració d'Interines TEEI (24-2-20) a la Plaça Sant Jaume #CapTEEIAlCarrer

La Plataforma d’Interines TEEI de Catalunya convoca una concentració dilluns 24 de febrer a les 11’30h a la Pl. Sant Jaume
USTEC·STEs (IAC) participa en la Confederació Nacional 0-3 anys on estan representades totes les Comunitats per debatre i consensuar el model educatiu que cal exigir per aquesta etapa
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/142/2020, de 24 de gener, per la qual es resol el concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix de la categoria professional de tècnic/a especialista, educació infantil, del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya (convocatòria núm. LEN/003/19).
Comunicat d'USTEC·STES (IAC) sobre l'assemblea que convoca el Comité Intercentres

USTEC·STEs (IAC) Denuncia la precarietat del personal laboral del Departament d'Educació
Vegeu les fotos de les rodes de premsa de dilluns 16 de desembre a les seus de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre.

ROBA DE TREBALL DE LES LLARS D'INFANTS

PLA DE FORMACIÓ 2020 DEL PERSONAL LABORAL DEL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ
Publicat el temari d'oposicions per al personal TIS

Llistat definitiu admesos i exclosos/calendari de proves concurs canvi de destinació
REGULARITZACIÓ DE LA BORSA DE TREBALL DEL PERSONAL LABORAL D'ATENCIÓ EDUCATIVA I SUPORT A LA DOCÈNCIA.

Full informatiu sobre el concurs de canvi de destinació de personal laboral fix

Concurs de canvi de destinació de personal laboral fix

Preinscripció assessoraments per a oposicions de TEI i de TIS

ASSESSORAMENT OPOSICIONS TEI USTEC TARRAGONA
Noves informacions de baixes i absències del Personal Laboral
Personal Docent


INFORMACIÓ IMPORTANT PERSONAL LABORAL VAGA DEL 16 DE MAIG
Us informem que el personal laboral dels centres educatius NO està convocat a la vaga del 16 de maig. Només hi està convocat el personal funcionari docent.

INFORMACIÓ IMPORTANT PERSONAL LABORAL: VAGA DEL 16 DE MAIG

Concurs restringit Categoria de director/a de llar d’infants (grup A3)

Concurs restringit Categoria de netejador/a (grup E)

PLA DE FORMACIÓ 2019 Obert el segon període d’inscripcions als cursos del Pla de formació 2019 del Departament d’Ensenyament per al PAS.
 

ASSESSORAMENT D’OPOSICIONS DE TEI

 Obertura extraordinària de la borsa de treball de personal laboral. Categories professionals d’oficial/a de 1a, cuiner/a (D1) i ajudant de cuina-netejador/a (D2) en tots els àmbits geogràfics.

Sobre les oposicions de TEI (temaris i més), USTEC·STEs Personal Laboral informa
Número de visites avui: 4