Personal laboral

La lluita d'USTEC a favor del personal interí continua

Icetazo - Preguntes freqüents sobre les esmenes transaccionades (infografies explicatives)

Mobilitzem-nos per guanyar drets laborals! Tothom al carrer!

Barcelona: 12.30h Manifestació: Plaça d'Urquinaona
Lleida: 13:00h Manifestació: Plaça del Treball fins Plaça la Pau
Tarragona: 12.00h Manifestació: Plaça dels Carros
Girona: 12:00h Concentració: Plaça Pompeu Fabra,1
   

Mobilitza't!! Cap interina laboral al carrer!!
Assemblees telemàtiques: :#VagaSectorPúblic28oct per l'estabilització del personal interí docent i laboral

TEEIs i TIS: Informacions del Comitè Intercentres amb el Departament d’Educació del 29 de setembre de 2021                                                                                    

Qüestionament de l’organització de la realització de la primera prova de les oposicions TEEI: Comunicat Comitè Intercentres

Novetat OPOS TEI: Informació sobre el funcionament de la primera prova del procés selectiu corresponent a la convocatòria L005/2020 Tècnic/a especialista en educació infantil

Pla de Formació 2021: Personal d’atenció educativa i d’administració de serveis
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/2700/2021, de 2 de setembre, per la qual es modifica la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses, i la llista definitiva de persones exemptes de realitzar la prova de coneixements de llengua catalana, i de coneixements de llengua espanyola, de la convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020), aprovada per la Resolució EDU/1836/2021, de 10 de juny.

Reunió del Comitè Intercentres amb el Departament d’Educació:  14 de juliol.

Es fa pública la llista definitiva d'admesos i exclosos a la convocatòria d'oferta d'ocupació pública, L005/2020, per al personal TEEI: Resolució EDU/1836/2021, de 10 de juny.

DOGC: RESOLUCIÓ EDU/1836/2021, de 10 de juny, per la qual s'aprova la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses, i la llista definitiva de persones exemptes de realitzar la prova de coneixements de llengua catalana, i de coneixements de llengua espanyola, de la convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020).

Tancament de la borsa extraordinària oberta del personal d'administració i serveis. El termini de presentació de sol·licituds i documentació justificativa de requisits i mèrits es tancarà el 30 de juny de 2021.
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/1769/2021, de 2 de juny, per la qual es fa pública la relació de persones que obtenen l'habilitació per a prestar serveis com a educador/a d'educació especial en centres públics del Departament d'Educació.

Dimarts 30 de març USTEC·STEs (IAC) torna a donar suport al col·lectiu de les TEEIs per reclamar la consolidació de les treballadores en abús de temporalitat. Fotos de la concentració

Dimarts 23 de març les TEEIs van tornar a reclamar la consolidació de les treballadores en abús de temporalitat. Fotos de les concentracions

Assemblea personal laboral: Prou Temporalitat, Fixesa ja. 18 de març  a les 18.30hEnllaç a la sala
Vacunes per a tot el personal dels centres educatius. Amb la Salut no hi pot haver diferències.

Publicació de  la llista provisional de les persones aspirants admeses i excloses a la convocatòria del procés selectiu de nou accés Tècniques/s Especialistes en Educació Infantil
DOGC: ORDRE TSF/44/2021, de 24 de febrer, per la qual es garanteixen els serveis essencials que presta el personal laboral tècnic especialista en educació infantil (TEEI) destinat en centres educatius del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

USTEC-STEs (IAC) dona suport a la vaga del 26 de febrer. Cap TEEI al carrer!
Fotos de les concentracions a Barcelona

El col·lectiu TEEI és primordial a les aules de P3
26/02/21 Vaga TEEI del 26 de febrer. Fotos de les concentracions a Barcelona
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/495/2021, de 8 de febrer, per la qual s'aixeca la suspensió del termini per aprovar i publicar la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses de la convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020).
USTEC·STEs (IAC) darrer full informatiu
Full 20 Personal Laboral: "Comunicat sobre la situació de les plantilles de personal laboral"
Infradotació de les plantilles del Personal Laboral

Resum de la Mesa Tècnica d'Educació inclusiva del 2.12.20

EL DEPARTAMENT SOLUCIONA UN ERROR SEU ACOMIADANT TREBALLADORS/ES
«Lo siento mucho. Me he equivocado. No volverá a ocurrir.»
Personal laboral i personal PAS -  Noves mesures davant el rebrot de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya  - 16/10/20
PERSONAL LABORAL : QUÈ PASSA AMB LES NOSTRES FUNCIONS? INCREMENT REAL DE PLANTILLES?

Estrenem la nova pàgina web de personal laboral

Obert el període d'inscripció als assessoraments per a les oposicions de Tècnic/a Especialista en Educació infantil (TEEI)

PLA DE FORMACIÓ PAS
CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA BORSA DE PERSONAL LABORALS

Nota informativa en relació amb el personal d’administració i serveis i professionals d’atenció educativa dels centres i serveis educatius (31/08/20)
DOGCRESOLUCIÓ EDU/2078/2020, de 24 d'agost, per la qual se suspèn el termini d'aprovació i publicació de les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses establert a la Resolució EDU/1562/2020, d'1 de juliol, de convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020).
EL DEPARTAMENT ES TANCA EN BANDA. Prioritza l’estalvi, afebleix la qualitat de l’educació

Publicació de llista d'admesos a la borsa del personal laboral

Reconeixement dels triennis

Full Informatiu 19 del Personal Laboral: Oposicions TEI

Modificació de les dades de la borsa de treball de personal d'administració i serveis
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/1561/2020, d'1 de juliol, per la qual es fa pública la relació de persones habilitades per desenvolupar funcions de la categoria professional d'educador/a d'educació especial en centres públics del Departament d'Educació.
DOGC: RESOLUCIÓ EDU/1562/2020, d'1 de juliol, de convocatòria del procés selectiu de nou accés, mitjançant el sistema de concurs oposició, per cobrir 756 places en règim de personal laboral fix de tècnic/a especialista en educació infantil del Departament d'Educació (núm. de registre de convocatòria L005/2020).

MILLORA DE CONTRACTE: EEE CONTRACTADES A PARTIR DEL CURS 2018-2019
Convocada Mesa Tècnica de Personal laboral per dimecres 8 de juliol de 2020: Pla experimental d’implantació del primer cicle d’educació infantil en escoles rurals.

COMUNICAT D’OPOSICIONS TÈCNIC/A D’EDUCACIÓ INFANTIL
Instrucció 6/2020, de 30 de juny, sobre mesures organitzatives, de prevenció i seguretat aplicables en l’etapa de la represa al personal de l’Administració de la Generalitat de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 - personal PAS i VI conveni
COMUNICAT COMITÈ INTERCENTRES DAVANT L'OBERTURA DELS CENTRES D'EDUCACIÓ ESPECIAL
Pla de contingència i reincorporació progressiva del Departament d'Educació - per a personal laboral i personal PAS, inspecció, docents amb CS a les  oficines del Departament, i docents adscrits a SSEE i a les oficines del Departament
Número de visites avui: 1