Publicació del DOGC (dia 10) i tramitació de la documentació per a persones seleccionades el el concurs d’oposició ordinari

Entre l’11 i el 30 de juliol de 2024, les persones que apareguin com a seleccionades en la Resolució que es publicarà al DOGC el 10 de juliol de 2024 hauran de presentar la sol·licitud amb les declaracions responsables.


L’enllaç al tràmit només estarà disponible durant aquest període i caldrà disposar d’una signatura digital vàlida.
Aquelles persones seleccionades que no completin la presentació telemàtica de les declaracions responsables dins del termini establert, o que no compleixin algun dels requisits de participació, no podran ser nomenades funcionàries de carrera i les seves actuacions en el procediment selectiu quedaran anul·lades, amb les possibles conseqüències per falsedat.
No caldrà que presentin aquesta documentació les persones seleccionades que ja siguin funcionàries docents de carrera en actiu al Departament d’Educació, sempre que la informació ja consti en el registre informàtic de personal docent.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes