Llista definitiva del termini extraordinari d’integració de PTFP al cos de professorat secundari

L’administració ens ha informat que està previst que avui o al llarg d’aquesta setmana es publiqui a l’e-Tauler la Resolució per la qual s’aprova i es publica la llista definitiva del termini extraordinari del procés d’integració del professorat del cos de professorat tècnic de formació professional (PTFP), a extingir, en el cos de professorat d’ensenyament secundari, de les persones sol·licitants presentades en el període comprès entre el 20 de gener i el 9 de juny de 2024. Un cop publicada es deixarà un termini d’un mes, a comptar de l’endemà de la publicació, per interposar recursos contra la llista definitiva.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes