Ja es pot consultar a BORPAS la puntuació actualitzada amb els serveis prestats fins a data 30/06/24

Ja es pot consultar a BORPAS la puntuació actualitzada amb els serveis prestats fins a data 30/06/24 aquí.

Avui es publicaran les llistes provisionals amb l’actualització de punts i la incorporació de les persones participants en el bloc que els correspon.Termini d’al•legacions del 4 al 17 de juliol.

També està previst que s’obri el termini per ampliar disponibilitat geogràfica del 4 al 15 de juliol.

Així mateix, està previst que a finals de la setmana vinent, el Departament faci públic els llocs de treball vacants que seran objecte d’adjudicació en el procediment telemàtic que està previst convocar entre el 19 i el 22 de juliol. Les persones convocades per participar-hi seran avisades amb antelació per correu i SMS.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes