Accés a la borsa de les persones aprovades no seleccionades en el procediment selectiu d’accés als cossos docents

Les persones aprovades i no seleccionades en el concurs oposició extraordinari, convocat per la Resolució Resolució EDU/4037/2022, de 23 de desembre, de convocatòria dels processos de concurs oposició ordinari, mitjançant el sistema selectiu de concurs oposició per a l’ingrés a la funció pública docent, que no formen part de la borsa de treball de personal interí docent i que vulguin formar-ne part tal com estableix el Decret 133/2001, de 29 de maig, de regulació de la borsa de treball, han de sol·licitar-ho.

El termini de presentació de la sol·licitud i la documentació corresponent és del 28 de juny al 7 de juliol de 2024.

Documentació que s’ha de presentar juntament amb la sol·licitud


Període excepcional de consulta i modificació de dades 

Els dies 11 i 12 de juliol de 2024 s’obre un període excepcional de consulta i modificació de dades de la borsa perquè les persones que hagin presentat la sol·licitud per accedir a la borsa de treball de personal interí docent puguin emplenar dades com les de jornada, municipi, llocs de treball, centres de característiques especials, etc.

A partir de l’1 de setembre es podran modificar aquestes dades en qualsevol moment. Les modificacions produiran efectes a partir del moment en què es facin.

Les persones que hagin sol·licitat l’accés a la borsa i no completin les seves dades, passaran a tenir seleccionada tota l’àrea territorial del servei territorial on van realitzar l’oposició i com a jornada laboral la jornada sencera, i participaran en els nomenaments telemàtics amb aquestes dades.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes