Comunicat

L’administració informa que el termini per sol·licitar la reducció de dues hores lectives als majors de 60 anys s’amplia fins al 5 de juliol

L’administració ens informa del següent:

En relació amb la Resolució EDU/2126/2024, d’11 de juny, sobre el procediment de reducció de dues hores lectives setmanals al centre per al personal funcionari docent que tingui 60 o més anys per al curs 2024-25, us informem que en farem una modificació al DOGC.

Es modificarà el literal de les persones a qui va destinada, per tal que inclogui tot el personal docent, com es va acordar en la mesa sectorial. Així, hi constarà tant el personal funcionari com el personal laboral docent. També es modificarà el termini de sol·licitud fins al dia 5 de juliol.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes