Informe de la jornada Català i Escola

Informe que recull les idees i conclusions principals de la primera jornada Català i Escola.

Informe de la jornada Català i Escola

La Plataforma Pública i en Català (PIEC), de la qual USTEC·STEs (IAC) formem part, hem elaborat un informe que recull les idees i conclusions principals de la primera jornada Català i Escola. Creiem que aquest pot ser un bon material per reflexionar sobre la situació de la llengua catalana i continuar defensant-la.

Aprofitem per agrair l’assistència de totes les persones, ponents i públic, que vau participar en la jornada del 20 d’abril a les Cotxeres de Sants de Barcelona. Comptar amb persones d’arreu del territori va ser molt enriquidor.

Accedeix a l’informe en PDF.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes