Publicació de la llista provisional del termini extraordinari d’integració del professorat tècnic de FP

El termini per presentar al·legacions serà del 18 de juny fins al 2 de juliol de 2024, ambdós inclosos.

Us informem que avui es publicarà a l’e-Tauler i a la pàgina web del Departament d’Educació la llista provisional del termini extraordinari del procés d’integració del professorat del cos de professors tècnics de formació professional, a extingir, en el cos de professors d’ensenyament secundari. Aquesta llista inclou les persones sol·licitants que van presentar la seva candidatura en el període comprès entre el 20 de gener de 2024 i el 9 de juny de 2024.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes