Procediment de reducció de dues hores lectives setmanals al centre per al personal funcionari docent que tingui 60 o més anys per al curs 2024-2025

El procediment per a la reducció de dues hores setmanals lectives per al personal funcionari docent no universitari de 60 o més anys, és el següent:

 1. Condicions i activitats: Els docents de 60 o més anys amb més de quinze anys de serveis poden reduir dues hores lectives setmanals per dedicar-se a activitats com elaboració de material didàctic, col·laboració en tallers i biblioteques, tutoria d’alumnat en pràctiques, innovació didàctica, entre altres activitats acordades.
 2. Compatibilitat: No és compatible amb els càrrecs d’equip directiu, però si amb les coordinacions (novetat).
 3. Centres especialitzats: El personal docent destinat a centres de recursos per a deficients auditius (CREDA) i visuals (CREDV) també pot beneficiar-se d’aquesta reducció.
 4. Incorporació a l’horari setmanal: Les activitats assignades en substitució de les dues hores lectives s’incorporen a l’horari setmanal fora del centre.
 5. Requisit d’edat: S’ha de complir l’edat mínima de 60 anys abans de l’1 de setembre de l’any en què es sol·licita la reducció.
 6. Incompatibilitat: Aquesta reducció és incompatible amb qualsevol altre tipus de reducció de jornada segons la Resolució EDU/1327/2024.
 7. Funcions directives: No es pot assignar aquesta reducció als docents amb funcions directives.
 8. Distribució de l’horari:
  • Mestres: 28 hores de permanència al centre.
  • Professors d’ensenyament secundari: 22 hores de permanència al centre.
  • Mestres en Escoles d’Adults: 27 hores de permanència al centre.
  • Professors d’ensenyament secundari en Escoles d’Adults: 22 hores de permanència al centre.
  • Professors d’Escoles Oficials d’Idiomes: 22 hores de permanència al centre.
 9. Presentació de sol·licituds: Les sol·licituds s’han de presentar a través del portal ATRI, adreçades a la direcció del centre, màxim fins al 27 de juny de 2024 inclòs.
 10. Autorització: La direcció del servei territorial o del Consorci d’Educació de Barcelona emetrà la resolució d’autorització des de l’1 de setembre fins al 31 d’agost. Aquesta resolució es comunicarà a la persona interessada i al director del centre.

 

NORMATIVA: RESOLUCIÓ EDU/2126/2024, d’11 de juny.

normativa-carpeta-transparent

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes