Personal seleccionat en el concurs oposició ordinari

Persones seleccionades per la comissió de selecció

El 12 de juny de 2024 cada comissió de selecció publica la llista provisional de persones seleccionades a l’Espai personal i al tauler d’anuncis de la seu.

Les reclamacions es poden presentar el 13 i 14 de juny de 2024 a través de l’Espai personal. En finalitzar el termini, les reclamacions es consideren presentades davant la comissió de selecció.

Resoltes les reclamacions, cada comissió de selecció publica la llista definitiva de persones seleccionades.

Contra la llista definitiva de persones seleccionades publicada per la comissió de selecció pots interposar recurs d’alçada davant la persona titular de la Direcció General de Professorat i Personal de Centres Públics, en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà d’aquesta publicació.

Amb la publicació de les llistes es considera feta la notificació a les persones interessades a tots els efectes.

Personal seleccionat en el concurs oposició ordinari

Si ets personal seleccionat en el concurs oposició ordinari, pots presentar la sol·licitud a l’adjudicació de destinacions provisionals docents el 19 i el 20 de juny de 2024.

Si has enviat abans una sol·licitud com a interí, has de tornar a enviar una sol·licitud com a opositor, ja que la sol·licitud anterior queda anul·lada.

Horari de l’aplicació per presentar la sol·licitud

De dilluns a divendres: de 8 a 23 hores.
Dissabte i diumenge: de 9 a 21 hores.

(Avís: El primer dia en què s’obre el termini, l’aplicació per presentar sol·licituds estarà disponible a partir de les 9 hores.)

Accedeix a la sol·licitud amb el codi d’usuari GICAR (Atri)

Accedeix a la sol·licitud amb el codi d’idCAT Mòbil

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes