Normativa

BOE: Nova Integració de Professors de FP a Secundària (Ordre EFD/580/2024)

La Llei Orgànica 3/2020, modificada per la Llei Orgànica 3/2022, regula la integració dels professors tècnics de Formació Professional (FP) en el cos de professors d’ensenyament secundari. El Reial decret 800/2022 estableix els requisits, efectes i procediment per aquesta integració. Seguint aquesta normativa, el Departament d’Educació de Catalunya va convocar la integració dels professors tècnics de FP amb la Resolució EDU/2144/2023. Aquesta ordre oficialitza el nomenament com a funcionaris de carrera dels professors seleccionats, amb efectes des de les dates especificades en l’annex. Els interessats poden presentar recurs de reposició o contenciós-administratiu contra aquesta ordre.


Orden EFD/580/2024, de 6 de junio, por la que, a propuesta del Departamento de Educación de la Comunidad Autónoma de Cataluña, se nombra personal funcionario de carrera del Cuerpo de Profesores de Enseñanza Secundaria al personal funcionario de carrera del Cuerpo, a extinguir, de Profesores Técnicos de Formación Profesional, que han sido integrados en virtud del procedimiento convocado por Resolución EDU/2144/2023, de 16 de junio.

PDF descarrega't Descarrega aquí la versió en PDF.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes