El Departament rectifica i ja no transformarà en substitucions les vacants generades durant el curs acadèmic

Durant anys, el Departament ha transformat les vacants ocasionades, entre altres motius per companys i companyes que es jubilaven després de l’1 de març, en substitucions. Això implicava que el o la docent que acabava ocupant la plaça ho feia en règim de substitució i no pas d’interinatge, amb el consegüent finiment del seu nomenament en data de 30 de juny del curs acadèmic.

Finalment, després d’anys de recriminar-li al Departament; de demanar-li explicacions, i d’haver impugnat davant  la jurisdicció  contenciosa administrativa, a través del cas concret d’una  persona afectada, la incomprensible fórmula emprada per l’Administració “per evitar encavalcaments entre les retribucions”, l’administració ha acabat admetent la seva retirada.

En la mesa sectorial de negociació del personal docent no universitari del passat mes d’abril sobre les instruccions de gestió de la borsa, després d’insistir un cop més en la contradicció i el greuge que comportava l’aplicació d’aquest criteri pel que fa a les condicions laborals dels docents, el mateix Departament va acceptar suprimir definitivament el paràgraf corresponent i accedir a la demanda d’USTEC·STEs (IAC) de finalitzar totes les vacants a 31 d’agost, independentment del dia en què es generin.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes