Publicació de la composició dels tribunals i comissions de selecció per al concurs oposició docent de 2024

  • Es fa pública:

    • La composició dels tribunals del concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i adquisició de noves especialitats, convocat per la Resolució EDU/4103/2022, inclosa en l’annex 1.

    • La composició de les comissions de selecció del mateix concurs oposició, inclosa en l’annex 2.

  • Els membres dels tribunals i comissions de selecció tenen dret a percebre indemnitzacions per la seva participació en el procediment, segons el Decret 138/2008 i l’Acord GOV/94/2024.

  • Els membres dels tribunals estan subjectes a les causes d’abstenció i recusació previstes en els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, de règim jurídic del sector públic.

Més informació a la RESOLUCIÓ EDU/1888/2024, de 29 de maig, per la qual es fa pública la composició dels tribunals i comissions de selecció que actuen en el concurs oposició per a l’ingrés i accés a la funció pública docent i adquisició de noves especialitats, convocat per la Resolució EDU/4103/2022, de 23 de desembre.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes