Publicació de la llista única d’integració en el cos de secundària

NOVETAT! ⇒ Publicació de la llista única per especialitats del procés d’integració en el cos de professors d’ensenyament secundari (Termini extraordinari)

(3/06/2024)

Accedeix a la llista a través del següent enllaç.

Normativa:
RESOLUCIÓ EDU/1891/2024, de 28 de maig, per la qual s’aprova la llista única per especialitats del procés d’integració en el cos de professors d’ensenyament secundari, per a les persones sol·licitants en el període comprès entre l’1 de setembre de 2023 i el 19 de gener de 2024 del termini extraordinari, convocat per la Resolució EDU/2144/2023, de 16 de juny.


L’administració informa que el pròxim dia 3 de juny de 2024 està prevista la publicació al DOGC de la resolució per la qual s’aprova la llista única per especialitats del procés d’integració de l’antic cos de formació professional en el cos de professorat d’ensenyament secundari, per a les persones sol·licitants en el període comprès entre l’1 de setembre de 2023 i el 19 de gener de 2024 del termini extraordinari, convocat per la Resolució EDU/2144/2023, de 16 de juny.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes