Premsa

El ‘parche’ de Educació contra el calor en las aulas: 3.500 ventiladores de pie que han indignado a los profesores – Crónica Global

El ‘parche’ de Educació contra el calor en las aulas: 3.500 ventiladores de pie que han indignado a los profesores – Crónica Global

Desde el sindicato consideran que lo que reciben por parte del departament es “un menosprecio continuo” y se preguntan por qué los colegios son “los únicos” edificios públicos que no están climatizados: “Nadie duda de que se tengan que climatizar las oficinas, pero las aulas no se tienen en cuenta”, lamentan.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes