BOE

FP

Normativa

Modificació normativa d’FP

Publicació al BOE dels Reials decrets de modificació dels currículums per cursos d’especialització, grau bàsic, grau mitjà i grau superior.

  • Reial Decret 497/2024, de 21 de maig, pel qual es modifiquen determinats reials decrets pels quals s’estableixen, en l’àmbit de la Formació Professional, cursos d’especialització de grau mitjà i superior i es fixen els seus ensenyaments mínims.
  • Reial Decreto 498/2024, de 21 de maig, pel qual es modifiquen determinats reials decrets pels quals s’estableixen títols de Formació Professional de grau bàsic i es fixen els seus ensenyaments mínims.
  • Reial Decreto 499/2024, de 21 de maig, pel qual es modifiquen determinats reials decrets pels quals s’estableixen títols de Formació Professional de grau mitjà i es fixen els seus ensenyaments mínims.
  • Reial Decreto 500/2024, de 21 de maig, pel qual es modifiquen determinats reials decrets pels quals s’estableixen títols de Formació Professional de grau superior i es fixen els seus ensenyaments mínims.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes