Segona adjudicació i modificació de dades pel curs vinent

Avui 22 de maig s’ha posat en marxa la prova pilot del segon algoritme en els nomenaments telemàtics d’adjudicació de substitucions.

Des d’USTEC·STEs (IAC) ens hem adonat que els números del personal convocat al segon algoritme no es corresponen amb els de l’especialitat convocada.

Tot i que la normativa no ho especifica i a la mesa no ens ho han confirmat, sembla que els nomenaments refusats en la primera adjudicació entren a la segona adjudicació. Per tant, seria convenient demanar a la segona adjudicació les mateixes peticions que es fan a la primera i afegir-hi, com a mínim, una petició més (així ho marca la normativa).

Hem fet la queixa corresponent a l’administració perquè revisi les dades publicades.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes