Assemblees

II Assemblea de treballadors i treballadores de l’àrea metropolitana de Barcelona per parlar sobre les agressions que patim i proposar mobilitzacions

Després de l’èxit de la concentració de Sant Adrià, volem seguir parlant i visibilitzant aquesta problemàtica.

Per això s’ha decidit obrir l’assemblea a tota l’àrea metropolitana. Es farà el proper 23 de maig a les 17.30 h a l’escola Pompeu Fabra de Sant Adrià. Serà important la participació de tots els municipis per poder aprofundir i pensar les demandes i mobilitzacions. Us hi esperem!

 

II Assemblea Sant Adrià_Escola

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes