Comunicat

Comunicat sobre la situació de l’INS Duc de Montblanc

Pel que fa a la situació de l’Institut Duc de Montblanc de Rubí, volem comunicar que USTEC·STEs (IAC) ens hem posat a disposició del centre en tot moment, que hem acompanyat tot el claustre i que hem atès totes i tots els docents que així ho han volgut de la mateixa manera que hem fet seguiment amb la inspecció, direcció i famílies del centre. Lamentem profundament el desenllaç dels últims esdeveniments i volem deixar clar que sempre denunciarem qualsevol mena d’assetjament que es doni als centres educatius en sigui qui sigui el responsable.

Per això, USTEC·STEs (IAC) ajudem a desplegar els protocols i acompanyem en aquests processos tan delicats. Ara com ara, però, cap treballador o treballadora del centre s’ha posat en contacte amb nosaltres per motius d’assetjament. Com a presidents de la junta de personal del Vallès Occidental i del comitè de salut, no tenim constància de l’existència d’aquestes 13 denúncies. Així i tot, hem demanat al Departament informació per aclarir la veracitat d’unes acusacions tan greus.

USTEC·STEs (IAC) representem el total del personal de l’ensenyament públic. Treballem perquè als centres educatius hi hagi la màxima entesa mitjançant el diàleg, el respecte i la convivència, i defensem els nostres drets com a docents i personal laboral. Davant de conflictes i desavinences personals ens proposem com a mediadors amb l’objectiu de reconduir situacions de malestar i mai alenem acusacions que no estiguin ben fonamentades i contrastades.

La convivència als centres educatius és cosa de tots i totes. USTEC·STEs (IAC) continuarem perseguint més drets, més recursos, més democràcia als centres i menys imposicions. Agraïm la mirada optimista del professorat i les famílies del Duc, que estan vetllant perquè el centre continuï funcionant i intenten preservar l’alumnat de tot aquest conflicte. Continuem treballant per l’educació pública, democràtica, justa i de qualitat!

 

ico_comunicat

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes