Comunicat

Dona

Dia de les famílies i dia contra la LGTBIQ+ fòbia

Aquesta setmana podem commemorar dues dates interessants des de l’educació:

El 15 de maig, dia de les famílies: Podem visualitzar models reals de la societat per tal de deixar de pensar com són les famílies diferents i mostrar com són de diferents les famílies. Aquí compartim amb tu un recull literari per treballar la diversitat familiar a les aules.

El 17 de maig, dia contra la LGTBIQ+ fòbia: Les secretaries de la dona i de moviments socials d’USTEC·STEs (IAC), sensibilitzades pel que fa als feminismes, et presentem aquest material per treballar contra la LGTBIQ+ fòbia als centres educatius.

Amb format PDF:

17MCONTRALGTBIQFÒBIA

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes