Renda 2024: Integració FP – Declaració complementària IRPF

Des d’USTEC·STEs (IAC) volem recordar al professorat d’FP que s’ha integrat en el cos 590 (A1) que ha de fer autoliquidacions complementàries de l’IRPF dels exercicis anteriors, en els quals són computables els endarreriments.

Els imports d’endarreriments s’han imputat en l’any fiscal corresponent. En el Certificat de Retencions de l’any 2023 (Intranet docent) es reflecteixen de manera desglossada per anys.

D’acord amb el que es disposa en l’article 14.2.b, segon paràgraf, de la Llei 35/2006, de 28 de novembre, de l’impost sobre la renda de les persones físiques, en el cas que el certificat reculli rendiments abonats (endarreriments), s’ha de tenir en compte que:

  • Si són imputables a 2023, hauran d’incloure’s en la declaració de Renda d’aquest exercici.

  • Si són imputables a exercicis anteriors a 2023, s’haurà de presentar una declaració de Renda complementària de l’exercici corresponent en el mateix termini establert per al 2023.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes