Diverses informacions per al personal interí: termini de sol·licituds d’adjudicacions d’estiu, termini de modificació de dades de la borsa i publicació del número d’ordre provisional de la borsa.

Presentació de sol·licituds d’adjudicacions d’estiu del personal interí: del 14 al 23 de maig de 2024, ambdós inclosos.

La participació del personal interí és voluntària. Només pot participar el personal interí amb serveis prestats a la borsa. En el cas de secundària, cal tenir el màster de secundària en el moment d’omplir la sol·licitud.

Si ompliu la sol·licitud, recordeu que en jornada sencera heu d’omplir un mínim de 30 peticions (de centre, municipi zones i/o comarques) o mínim una petició de comarca, i en mitja jornada han de ser mínim 10 peticions. Podeu consignar les peticions en una de les jornades o en totes dues. La jornada sencera sempre té prioritat.

Termini de modificació de dades de la borsa: del 14 al 23 de maig de 2024, ambdós inclosos. Els canvis de dades tenen efectes a 1 de setembre del 2024.

Sol·licitud de no disponibilitat pel curs que ve: El personal interí que no estigui interessat a obtenir plaça en data 1 de setembre, ja pot tramitar la no disponibilitat a l’opció de la borsa “sol·licitud de no disponibilitat”. La data d’inici serà 1 de setembre, i podeu deixar la data final en blanc si no sabeu quan voleu tornar a estar disponibles.

Les persones que no vulguin obtenir un nomenament per al curs 2024-2025 ho han de sol·licitar mitjançant l’aplicació d’autogestió de la disponibilitat a tot tardar l’11 de juny de 2024.

Del 12 juny al 12 de juliol de 2024 l’aplicació romandrà tancada

Les persones que hagin demanat la no disponibilitat no poden aconseguir destinació en les adjudicacions d’estiu, a menys que la data de finalització d’aquesta sigui 31 d’agost o anterior.

Per les noves incorporacions no podran demanar la no disponibilitat a la borsa.

Propera Obertura de la borsa: es preveu que serà durant el mes de juny.

Publicació del llistat provisional del número d’ordre de la borsa de tots els membres: Avui es publica el nou número.

AVÍS: El número de borsa del personal interí que té vacant o està substituint una reducció de jornada s’haurà calculat sobre la base del temps treballat fins a 31 d’agost o 30 de juny. Per a la resta de personal que estigui cobrint una substitució amb data final variable (que pot patir canvis), s’ha fet el càlcul en funció del temps treballat que constava a la base de dades del Departament en data 8 de maig.

El termini per presentar reclamacions contra el nou número d’ordre obtingut a la llista provisional és del 14 al 23 de maig, ambdós inclosos.

Les reclamacions s’han de presentar telemàticament mitjançant una petició genèrica.

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Peticio-generica

Les sol·licituds s’han d’entrar indicant a l’assumpte del motiu de la petició: “Reclamació contra el número provisional de barem per al curs 2024-2025” i com a ens destinatari: Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) o Departament d’Educació de l’àmbit territorial corresponent, sense indicar ni el tema ni el subtema.

Nota: El personal interí que serà funcionari en pràctiques a dia 1 de setembre no participa en aquests procediments donat que deixarà de pertànyer a la borsa d’interins.

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes