Suport a les acampades universitàries per Palestina

Vàrem denunciar la por i vàrem organitzar-nos per trencar el silenci des de la comunitat educativa.

Vàrem omplir de continguts i recursos educatius els centres del país.

Vàrem sortir al carrer amb múltiples mobilitzacions i vam participar en la vaga del 7F.

I ara continuem donant tot el suport al món estudiantil d’arreu i al moviment de les acampades universitàries que, a través de l’acció no violenta, reimpulsen la demanada del boicot acadèmic i que pretén estendre el BDS com a forma de lluita col·lectiva per aturar el genocidi contra el poble palestí perpetrat per Israel.

Des d’USTEC·STEs (IAC) ens refermem en l’educació com a reflexió i praxi per a la transformació social amb el compromís d’assolir una justícia global. I avui això es tradueix, sense oblidar les desenes de conflictes bèl·lics existents al nostre planeta, en la defensa de la dignitat i la vida a Palestina.

Ni ocupacions, ni apartheids, ni racismes, ni colonialismes, ni Nakbes, ni genocidis.

Mai més, enlloc, contra ningú!

 

supor acampades per palestina

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes