La primera vaga del personal laboral d’educació, tot un èxit!

Aproximadament 500 treballadors i treballadores del col·lectiu del personal d’atenció educativa (PAE) i personal laboral d’educació vam sortir al carrer per visibilitzar-nos, reclamar millores en les nostres condicions laborals i exigir la reclassificació professional.

La convocatòria va ser tot un èxit de participació si tenim en compte que era la primera vegada que es feia una vaga en solitari del nostre col·lectiu, sense el suport dels sindicats majoritaris i a tres dies de les eleccions.

La concentració a Via Augusta, davant del Departament, va ser la demostració que tot i que al centre treballem individualment, sortim als carrers conjuntament. El sentiment d’orgull del col·lectiu va estar present durant tota la jornada.

Això és l’inici d’una lluita i de tot un seguit d’accions que caldrà emprendre si continua la indiferència i el menyspreu que ens mostra el Departament.

Vam escoltar les vostres propostes i el personal laboral d’USTEC·STEs (IAC) us donem les gràcies per secundar la iniciativa de convocatòria de vaga. Ens sentim orgulloses de tenir companyes i companys com vosaltres. Us necessitem per continuar lluitant!

Per més fotos al següent enllaç.

foto vaga 9m laborals

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes